ASUS TUF Gaming FX505‏

БЕЗКОМПРОМИСЕН ДИЗАЙН,
НЕСРАВНИМА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

ASUS TUF Gaming FX505 ще промени мисленето Ви по отношение на гейминг лаптопите. Той надминава очакванията с впечатляващ хардуер и компактно, динамично проектирано шаси, което е изключително издръжливо. FX505 e с гейминг клавиатура от настолен тип, клавиши с RGB подсветка, обособени WASD бутони и технология Overstroke за бърз и прецизен контрол. С иновативния IPS-level NanoEdge дисплей и MIL-STD-810G сертифицирана издръжливост, FX505 предлага гейминг изживяване без аналог, при това без да Ви струва скъпо!

IPS-LEVEL NANOEDGE ДИСПЛЕЙ

НЕСРАВНИМ ЕФЕКТ НА ПОГЛЪЩАНЕ В УЛТРАБЪРЗ ДИСПЛЕЙ

Новият NanoEdge дизайн има още по-тънка 6,5 мм рамка за ефект на пълно потапяне в иначе компактен корпус. FX505 е оборудван с IPS-level дисплей с до ултрабързата честота на опресняване от 144Hz за суперплавен геймплей с минималeн лаг. 100% sRGB гамата и широките зрителни ъгли гарантират ярки и плътни цветове, дори когато гледате от голямо разстояние.

*Широчината на панела е широчината между екрана и рамката на лаптопа.

IPS-level

NanoEdge

дисплей

до

144Hz

честота на опресняване

100% sRGB

цветова гама

FX505 IPS-LEVEL NANOEDGE DISPLAY

ASUS TUF GAMING

ОТВЪД СТАНДАРТИТЕ ЗА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Вдъхновен от идеята за The Ultimate Force (TUF), FX505 преминава серия от строги MIL-STD-810G изпитания, успешно справяйки се с различни условия, включително излагане на слънчева радиация, голяма височина и екстремна температура. Сертифициран е да издържа на ежедневна употреба, от случайни удари до непредвидени изпускания на бюрото. Издръжлив и стабилен, FX505 е подложен на крайности, за да докаже, че е най-добрият избор за геймърите.

*Тестовете са проведени при стриктни външни условия и под ръководството на инженери по качеството. Изпитанието на продукта без подходящ контрол или напътствие може да го повреди и в някои случаи да създаде ситуации, при които има значителен риск от нараняване, инвалидност или смърт.

Удар & вибрация

Температура

Влажност

Височина

Слънчева радиация

HYPERSTRIKE КЛАВИАТУРА

НАСТОЛЕН ТИП КЛАВИАТУРА
С RGB ЗАДНА ПОДСВЕТКА

FX505 разполага с клавиатура, която е оптимизирана за гейминг, отличаваща се с RGB задна подсветка* на всички зони, които могат да се контролират чрез TUF Aura Core панела, така че да изразите Вашия собствен, уникален стил. Ексклузивната HyperStrike технология осигурява по-прецизно писане и подобрена ергономичност, благодарение на лейаут, вдъхновен от настолните клавиатури, с обособена WASD клавишна група, по-широк space бутон, отделни бутони за стрелките и отчетливи разстояния между функционалните клавиши. В допълнение, Overstroke регистрира натискането на клавишите по-бързо, за прецизен и лесен контрол.

*RGB клавиатурата със задна подсветка, може да не е налична в някои модели.

All-zone

RGB

задна подсветка

20Милиона

клавишни натискания

1.8mm

ход на бутона

Overstroke

технология

ТЕРМОСИСТЕМА

HYPERCOOL ТЕХНОЛОГИЯТА
ПОДОБРЯВА ИЗДРЪЖЛИВОСТТА

Ексклузивната за ASUS HyperCoоl технология се състои от Анти-прахова охлаждаща (ADC) система и Fan Overboost технология, за да осигури изключително охлаждане през гейминг маратоните. Освен това, охлаждането е подсилено чрез патентования трапецовидно изрязан капак и интелигентното позициониране на паралелни вентилатори.

*Спецификациите и екстрите варират спрямо моделите.

FX505 HYPERCOOL TECHNOLOGY

АУДИО

ПОТАПЯЩ DTS СЪРАУНД ЗВУК

DTS Headphone: X™ технологията осигурява потапящ, 7.1-канален виртуален съраунд звук с висока прецизност с кино ефект, дори когато използвате слушалки. Тя включва оптимизирани настройки за игри, спорт, филми и вграден еквалайзер за допълнителна фина настройка.

7.1-канален

виртуален съраунд

Оптимизирани

за игри/музика/спорт

аудио профили

с качество за аудиофили

Еквалайзер

FX505 IMMERSIVE DTS SURROUND SOUND

WI-FI

ПО-БЪРЗИ СКОРОСТИ,
ПО-ШИРОКО ПОКРИТИЕ

FX505 разполага с един от най-бързите Wi-Fi актуални стандарти – последният Intel 802.11ac Wave 2 се гордее със скорост при трансфер на данни до 1.7Gbps – 12 пъти по-бързи от основния 802.11b/g/n! В допълнение 2x2 MIMO конфигурацията осигурява с до 30% по-широко покритие от 1x1 настройката. Стриймвайте любимите си филми във висока резолюция или играйте онлайн с по-малки накъсвания на връзката, дори ако FX505 е далеч от Вашия рутер.

*Освен ако не е указано друго, посочените Wi-Fi скорости са базирани на теоретична производителност. Действителната производителност може да варира в реални ситуации.

I/O ПОРТОВЕ

I/O ПОРТОВЕ ПОД РЪКА

FX505 разполага с няколко I/O порта, включително един USB 2.0 и два USB 3.1 Gen 1 Type-A порта за Вашите гейминг периферни устройства, както и HDMI 2.0 за свързване към външен дисплей. Всички портове са разположени от лявата страна на лаптопа, така че нищо да не смущава движението на мишката от дясната страна.