* some details of photos may be different from the actual product
Живописни изображения, съвършена преносимост
Мобилност
Пътувайте умно и леко
13.9мм
тънък
1,14кг
Свръхлек2
Батерия
Не си носите зарядното?Няма проблем!
До
13часа
живот на батерията
До
67Wh
капацитет на батерията
 
49 минути
бързо зареждане до 60%
Дизайн
Вашият незаменим спътник
Цветове
Pine Grey
Цветове
Lilac Mist
Цветове
Pine Grey
Цветове
Lilac Mist
ДИСПЛЕЙ
Насладете се на изумително реалистични цветове
До
400 нита
яркост
До
1920X1080
FHD резолюция
 
OLED
свръхнаситени цветове
 
HDR
подобрен реализъм
 
4-странен
NanoEdge дизайн
 
100%
цветна гама DCI-P3
 
 
 
Certified display
 
Validated display
 
Certified display
Свързаност
Бърза връзка навсякъде
Четец на microSD картиHDMIUSB 3.2 Gen 1Thunderbolt 4 USB-C®
ПРЕМАХВАНЕ НА ШУМА
Аудио технология с изкуствен интелект за премахване на шума от ново поколение
Практическа работа
Проектиран за комфорт и удобство
 • NumberPad9
 • По-голяма клавиатура
 • Функционални клавиши
 • IR камера
ZenBook 13 OLED е наличен с иновативния ASUS NumberPad 2.0 – двуфункционален тъчпад с вграден LED-осветен цифров пад. Дори когато NumberPad е включен, тъчпадът може да се използва за управление на курсора благодарение на интелигентен софтуер.
ZenBook 13 OLED представя нов разширен дизайн на клавиатурата, който осигурява място за цял нов ред с допълнителни функционални бутони от дясната ѝ страна за по-добра продуктивност.
Възползвайте се от удобството на функционалните клавиши за правене на екранни снимки, заключване на камерата и достъп до приложението MyASUS.
Със ZenBook 13 OLED и Windows Hello вашата парола е лицето ви! Предната инфрачервена (IR) камера за секунди разпознава чертите на лицето ви и отключва системата бързо и безопасно.
ErgoLift
Прецизно проектирана ErgoLift панта
подобрена позиция при писане
оптимизирано охлаждане
подобрено качество на звука
Производителност
Повече мощност за по-дълго време
 
До Windows 10 Pro
 
До
Corei7
11 Gen Intel® CPU
 
Iris® Xe
вградена графична карта Intel®
До
1TB
PCIe® 3.0 x2 SSD дискове
До
32GB
RAM
Gig+
WiFi6
802.11ax
Софтуер
MyASUS: Ексклузивна колекция от приложения
Звук
Сертифицирано качество на звука
Сертифициран
Военен стандарт
Надеждна издръжливост
Устойчивост на надморска височинаРаботи нормално при наляган в затворена среда, равняващо се на 4500 метра
Устойчивост на паданеСвободно падане от височина 1 метър при включен работен режим, повторено 4 пъти за всяка страна/повърхност
Устойчивост на висока температураИздържа 7 х 24-часови неработни цикъла при 30 – 63°C
Устойчивост на ниска температураИздържа 7 х 24-часови неработни цикъла при от -25 C до -33°C
Устойчивост на вибрации5 – 500 Hz, 3 оси, произволни вибрации по 2 часа на ос
 • *Според цялостното тегло на лаптопа, към 8 декември 2020 г., въз основа на вътрешен анализ на пазара на ASUS, сравняващ ZenBook 13 OLED с конкурентни лаптопи с дизайн тип „мида“ с 13-инчов OLED екран на търговци, включващи HP, Razer и Gigabyte. ZenBook 13 OLED е първенец по отношение на лекота.
 • Пълен набор I/O портове: Thunderbolt™ 4 USB-C®, USB Type-A, HDMI.
 • Tеглото може да варира в зависимост от спецификациите.
 • Тестовете на батерията са проведени от ASUS на 24 ноември 2020 г. по сценария 1080p Video Playback. Тествана конфигурация: ZenBook 13 UX325EA, FHD OLED панел, Intel Core I7-1165G7, TG 512 GB SSD, 8 GB RAM. Настройки при тестването: Включена Wi-Fi връзка, яркост на дисплея, зададена на 150 cd/m2, изключен NumberPad. Действителният живот на батерията може да се различава в зависимост от конфигурацията на продукта, употребата, оперативните условия и настройките за управление на захранването. Животът на батерията естествено намалява с времето и използването.
 • Тестване на зареждането с лаптоп без никакъв заряд. Действителното време за зареждане може да се различава въз основа на реалните обстоятелства.
 • Заявената ширина от 2,9 мм на страничната рамка е разстоянието, измерено от края на неактивната част на екрана до вътрешния ръб на корпуса. Ако се включи и ширината на корпуса, ширината на страничната рамка е 4,4 мм. Измерено при стандартна конфигурация на дисплея (без покритие против отблясъци). Ширината на горната рамка е 6,5 мм, а на долната – 12,9 мм.
 • С времето и износването на продукта визуалните изображения на OLED може да се променят. Такава промяна е очаквана и тя може да включва фантомни изображения или промяна в луминофора, при които на дисплея се виждат бледи останки от предходно изображение, след като се появи следващото. Това обикновено се случва в следствие на екстремна употреба, като например когато за продължителни периоди от време се показва статично изображение със силен контраст. Лаптопите на ASUS с OLED дисплей свеждат този риск до минимум, като задават тъмния режим на Windows 10 като настройка по подразбиране и съкращават времето на неактивност на дисплея, преди да се изключи – както когато лаптопът е включен към ел. мрежа (променлив ток), така и когато използва батерията (постоянен ток). Този двоен подход свежда вероятността за проявяване на гореописаните дефекти до минимум и удължава максимално живота на OLED дисплея. Също така намалява консумацията на енергия за оптимален живот на батерията. Препоръчваме да настроите яркостта на вашия OLED дисплей така, че да подхожда на осветлението в средата, където го използвате, а не да поддържате максималната яркост на екрана през цялото време. Също така използвайте анимиран скрийнсейвър с тъмен фон, какъвто можете да активирате от инструмента с настройки на Windows 10.
 • Лесното зареждане USB-C® Easy Charge гарантира 4,5-ватово зареждане при свързано зарядно устройство, което не е от типа Power Delivery, включително преносими батерии или USB Type-A до USB-C® зарядни. Когато използвате адаптер Power Delivery, скоростта на зареждане ще съответства на възможностите на свързания адаптер (до максимум 65 вата).
 • ZenBook 13 OLED UX325EA с 11-то поколение процесор Intel може да поддържа най-много четири дисплея: дисплея на самия лаптоп и още три външни дисплея, включени към двата Thunderbolt 4 порта и HDMI порта.
 • Имайте предвид, че всички версии на NumberPad работят само с операционна система Windows на Microsoft.
 • Графичните карти Intel® Iris® Xe са налични само при моделите с процесор Intel Core i5 или i7. Всички други модели използват графични карти Intel® UHD.