спецификации

Мощна производителност. Портативно съвършенство.

ASUS FX503 е компактeн и мощен Windows 10 лаптоп, снабден с най-новия процесор Intel® Core ™ от 7-мо поколение и графична карта NVIDIA® GeForce® GTX 10-та серия. Батерията с голям капацитет Ви гарантира продуктивност и забавление през целия ден, а интелигентната система за охлаждане позволява интензивни по отношение на графиката игрови сесии, без дроселиране. Олекотеният дизайн Ви позволява да носите цялата мощ и производителност, от които се нуждаете, навсякъде и с лекота!


ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

FX503 е оборудван с най-новия процесор от седмо поколение Intel Core и с графичната карта NVIDIA GeForce GTX 10-та серия, с пълна поддръжка на Microsoft® DirectX® 12 – всичко това поставено в стилен и лек корпус. Производителността е съчетана с батерия с голям капацитет, за да гарантира продължителни игрови сесии. Независимо дали Ви се налага да се справите с множество задачи за работа или училище, или искате да релаксирате с филм или музика, или просто да поиграете в движение - FX503 има силата да се справи!

* Спецификациите могат да варират в зависимост от конфигурацията.

НИСКОПРОФИЛНА ANTI-GHOSTING КЛАВИАТУРА

Клавиатурата на FX503 е проектирана прецизно, както и останалата част от машината. Нископрофилните клавиши с ножични суичове имат 1,8 мм ход за тактилно писане и червена подсветка, за да се ползват лесно както през деня, така и през нощта. Клавиатурата на FX503 няма ограничение на максимално натиснатите клавиши, разполага с маркирани WASD бутони, широк спейс бутон, обособени клавиши-стрелки и извивки на бутоните от 0.25 мм, позволяващи бърз, точен и удобен контрол, който е от съществено значение за интензивните игрови сесии!

СТИЛЕН, ФИН И УДИВИТЕЛНО ЛЕК

Изключителният дизайн на FX503 има eлегантен профил, тънък 2,4 см. Освен това, той е изненадващо лек - едва 2,3 кг, така че дори да не го усещате, след като сте го поставили във Вашата чанта или раница!

IPS-LEVEL технология

FX503 разполага с 15.6-инчов Full HD IPS-level дисплей. Този дисплей осигурява изключителен контраст и плътност на цветовете, без да ги променя дори при гледане от отдалечена позиция - така че винаги е лесно да видите какво се случва на екрана. Приложихме и матово покритие, което да елиминира разсейващите отблясъци или отражения.

* Конкретната спецификация може да варира в зависимост от конфигурацията

ДИЗАЙН С ИНТЕЛИТЕНТНО ОХЛАЖДАНЕ

FX503 използва чифт медни топлинни тръби и система с двоен вентилатор, за да охлажда процесора и графичната карта самостоятелно. Това гарантира стабилност на системата, дори и при интензивни сесии на игра, без дроселиране. Допълнителната функция Fan Overboost увеличава ефективността на охлаждане, като гарантира, че FX503 има необходимата стабилност за справяне с всички задачи.

АУДИО ОТ ICEPOWER

FX503 има вградени високоговорители, поставени така, че да възпроизвеждат звука директно срещу Вас. С помощта на технологията ICEpower®, този интелигентeн процес осигурява наистина вълнуващо изживяване при слушане и игра, а звукът е мощен и чист.

Вграденият микрофон елиминира страничния шум и гарантира ясен и чист запис на гласа, дори в шумна среда.

ЛЕСНЕН ДОСТЪП ДО ДИСКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ

FX503 предлага бърз и лесен начин за достъп и ъпгрейд на диска за съхранение на данни – лесно, колкото да развиете гайка!