* some details of photos may be different from the actual product

Засенчи конкуренцията

ROG Strix G15/17 е с модерен дизайн и предлага впечатляваща производителност за сериозен гейминг и работа с Windows 10 Pro. Включва до най-новото 10-то поколение процесори Intel® Core™ i7 и графична карта GeForce RTX™ 2070 SUPER, която визуализира толкова много кадри в секунда, че използва пълния потенциал на дисплея с производителност 240 Hz/3 ms. Интелигентните иновации в охлаждането, като например течния метал, извеждат капацитета на лаптопа до съвсем ново ниво. Свръхбърза Wi-Fi 6 връзка и до 2 SSD диска, работещи с RAID 0 масиви, дават възможност за надстрояване на хранилището и съхраняване на цялата ви колекция от игри, където и да отидете.

ДИЗАЙН

БЪДИ СМЕЛ

Дизайнът на Strix G е вдъхновен от сътрудничеството ни с BMW Designworks Group – елегантно съчетание от непринуден стил с видими детайли от свръхмодерната охладителна система. Предлагат се три различни визии. Original Black забулва Strix G в ненатрапчив черен нюанс, който излъчва професионализъм и лесно се слива с работната среда. Glacier Blue е свеж, неподправен и добавя към серията енергия, вдъхновена от Sci-Fi концепциите. Новата опция Electro Punk* се откроява със смелия си цвят и може да се комбинира с аксесоари в същата гама за цялостна и завършена визия.

*Визията Electro Punk е налична само при 15-инчовите конфигурации.

ORIGINAL
BLACK

ДИСПЛЕЙ

Бързо и плавно действие

Играйте със скорост като за професионален електронен спорт със свръхбързия 240 Hz/3 ms гейминг панел. Светкавичната честота на опресняване от 240 Hz гарантира изживяване при толкова голям брой FPS, че и най-забързаният геймплей изглежда безупречно плавен. Времето за GtG реакция от 3 ms свежда до минимум размазването при движение и ви осигурява кристално ясна и прецизна графика при следене на бързо движещи се мишени. Осигурете си преимущество в битките, където бързите реакции и наблюдателността са ключови за победата.

*Спецификациите варират според модела.

240Hz/3ms

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Подобри играта си

Работете и играйте на високи обороти с мощна машина, оборудвана за разтърсващо изживяване. Графичната карта GeForce RTX™ 2070 SUPER заглажда високоскоростния геймплей и ви дава преимущество на бойното поле. Мощният процесор 10 Gen Intel® Core в комбинация с до 32 GB DDR4-3200 RAM с лекота се справя със задачите ви, а всички приложения от библиотеката ви ще зареждат за отрицателно време благодарение на двата бързи M.2 NVMe SSD диска с RAID 0 масиви. Наличието на слот за трети SSD диск улеснява добавянето на още терабайти за съхранение, за да бъде масивната ви мултимедийна колекция навсякъде с вас.

*DDR4-3200 RAM паметта е налична само за конфигурации с процесор Intel® Core™ i7-10875H или следващ модел. Конфигурацията на процесора варира според региона. Свържете се с местен представител за точните оферти.

Windows 10
операционна система
до Intel® Core™
10 Gen i7
процесор
до NVIDIA® GeFore®
RTX 2070 SUPER™
графична карта
до 32GB
3200 MHz
памет
RAID 0 до
2TB
SSD

ОХЛАЖДАНЕ

По-добро охлаждане с течен метал

Философията Intelligent Cooling на ROG съчетава правилните функции с правилните системни настройки за постигане на най-добър резултат във всяка ситуация. Strix G повишава производителността си чрез специална смес с течен метал за охлаждане на процесора и екстериор с подобрена вентилация и самопочистващ се термален модул, който изхвърля натрупаната прах, за да удължи живота на системата. Двата n-Blade вентилатора с 83 пера подобряват въздушния поток, а свръхтънките ребра увеличават площта за разсейване на топлина. Софтуерът ROG Armoury Crate безпроблемно превключва между работните режими, за да оптимизира производителността и акустиката, нужна за задачата.

Бързодействие на GPU
100 MHz по-бързо
с ROG Boost O.C.
12° C
по-ниска температура
4%
по-малко шум

СВЪРЗАНОСТ

Надеждна Wi-Fi 6 мрежа

Свръхбързата Intel® Wi-Fi 6 връзка с Gig+ (802.11ax) гарантира надеждността на LAN скорост при игра, когато е налична съвместима връзка. Wi-Fi 6 (Gig+) позволява скорост на предаване до 2,4 Gbps* с подобрена бързина, ефективност и надеждност на мрежата на обществени места. Също така намалява забавянето, а това означава по-малко лаг при чувствителните на смущения в мрежата дейности, като например играенето на игри, когато сте на път. Технологията ROG RangeBoost допълва Wi-Fi 6, като максимизира покритието ѝ. Уникалният алгоритъм на RangeBoost сравнява силата на сигнала на четирите вътрешни антени и избира най-добрата за местоположението ви двойка, елиминирайки мъртвите точки и подобрявайки обхвата с до 30%.

*Освен ако не е посочено друго, скоростите на Wi-Fi мрежата са въз основа на теоретична производителност. Действителната производителност може да се различава.

Intel
GIGABIT
Wi-Fi
802.11AXWI-FI
НОВО ПОКОЛЕНИЕ БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА

До
3x
по-бърза от
До
4x
ПО-ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ
До
75%
по-малко забавяне

КЛАВИАТУРА

Оптимално гейминг изживяване

Вдъхновена от настолните модели, клавиатурата е издръжлива и прецизна. Проектирана е с мисъл за геймърите и има раздалечени функционални клавиши за по-лесно различаване и обособени бързи клавиши за мигновен достъп до основни команди. Клавишите W, A, S и D са с акцент* и 4-те зони с RGB осветление гарантират лесното откриване на важните контроли и преки пътища. Клавиатурата на Strix G издържа повече от 20 милиона натискания на клавишите и ще запази точността си дори след множество сесии сериозен гейминг.

*Спецификациите варират според модела.

Aura Sync

В светлините на прожекторите с Aura Sync

Изгасете светлините и се насладете на светлинно шоу от Aura Sync. Клавишите на Strix G имат полупрозрачни ръбове, а капачките на клавишите W, A, S и D са напълно прозрачни и добавят красив акцент. Като опция се предлага стилна светлинна лента, която обикаля външния ръб на целия корпус. Свържете любимите си устройства, съвместими с Aura Sync, и синхронизирайте цветовете и ефектите на целия си гейминг сетъп. От контролния панел на Aura имате достъп до целия спектър цветове и светлинни режими – освободете вътрешната си светлина.

Static
Breathing
Strobing
Color cycl
Rainbow
Music
Smart
Starry night

I/O портове

Цялостна свързаност

Свържете любимата си периферия и влизайте в играта. Наслаждавайте се на изключително бързи Gen 2 скорости на прехвърляне с USB 3.1 Type-C™ с DisplayPort™ 1.4 или свържете втори дисплей за по-лесно справяне с многото задачи. Три Type-A USB 3.1 Gen 1 са в пълна готовност за предпочитаните ви устройства, а HDMI 2.0b ви дава възможност да се наслаждавате на филми и игри на 4K монитор или телевизор при 60 Hz. Вградената Gigabit Ethernet връзка намалява забавянето на мрежата при съревнователни мултиплейър игри и допълва вградената Wi-Fi връзка.

*G-SYNC™ се поддържа само от USB Type-C.

ЗВУК

Разтърсващ звук

Страничните високоговорители на Strix G ви поставят в центъра на действието. Технологията Smart Amp следи изходящия звук и го коригира в реално време, за да поддържа температурата и отклонението в оптималните граници и да предотвратява повреди. В резултат звукът е с по-малко изкривяване, по-висок динамичен обхват, повече бас и значително подобрен изходящ потенциал. Оптимизирайте звука, за да чувате всяка стъпка на противника, всеки изстрелян патрон и издайнически звук от околната среда по време на игра.

*Конфигурацията може да варира за Smart Amp.

До
2.8x
10RE ЗВУК
До
3x
ПО-МОЩЕН БАС
6.5dBa
ДИНАМИЧЕН ОБХВАТ

ЕКСКЛУЗИВЕН СОФТУЕР

ARMOURY CRATE

ROG Armoury Crate събира основните настройки на осветяването и системата на едно място за бърз и лесен достъп. Можете да задавате и персонализирате профили Scenario Profiles, които правят автоматични корекции, щом пуснете любимите си заглавия.