* some details of photos may be different from the actual product

ТВОЯТА ИГРА - ТВОЯТ ТРИУМФ!

С новия ROG STRIX G се наслаждавате на ултра бърз гейминг лаптоп със 144Hz дисплей, Intelligent Cooling технология и персонализирана Aura Sync RGB подсветка. Без съмнение: НАЙ-ДОБРИЯТ ГЕЙМИНГ ИЗБОР!

17-INCH MODEL

15-INCH MODEL

Дизайн

ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН, ВДЪХНОВЕН ОТ БЪДЕЩЕТО

Ефективността и иновативността се обединяват в лъскавия сив цвят на ROG STRIX G. Иновативният му дизайн е вдъхновен от сътрудничество с BMW Designworks Group и благодарение на своята 3D Flow Zone постига смразяващо предимство. Елегантният интериор с елементи от въглерод се подчертава от Aura Sync светлините, които са разположени върху корпуса, клавиатурата и логото на ROG. Независимо дали се подготвяте за турнир, или провсто ви се играе, тази фино настроена машина с метален капак е готова за действие!

Производителност

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ НА НАЙ-ВИСОКО НИВО

Всичко от хардкор гейминг до ежеднения мултитаскинг е бързо и гладко сROG STRIX G. Усъвършенствана видео карта GeForce GTX™, в режим Turbo, позволяват невероятно плавен геймплей. Мощният Intel® Core процесор от 9-то поколение, свързан с до 32GB DDR4-2666 RAM няма равен на себе си по време на игра. С до 1TB M.2 NVMe SSD и 1TB FireCuda™ SSHD, съхранението е достатъчно бързо и достатъчно голямо, за да поеме цялата информация на играта, така че да играете навсякъде!

Intel Core
I7-9750H
CPU
NVIDIA® GeForce
GTX™ 1660
GPU
8GB
GDDR6
VRAM
32GB
2666Mhz
SDRAM
1TB
NVMe PCIe
SSD
1TB
FireCuda
SSHD

Охлаждане

Смарт системата за охлаждане за по-добро изживяване

Философията на смарт охлаждането на ROG включва правилните характеристики и системни настройки, за да осигури най-доброто изживяване при всяка ситуация. За да осигури и дълголетие на машината, Strix SCAR III също и балансира вентилаторите със самопочистващ се термичен модул, който изхвърля натрупалата се прах. Dual n-Blade вентилатори завъртат 83 остриета за увеличаване на въздушния поток, а ултратънките перки разширяват повърхността за разсейване на топлината. ROG Armory Crate софтуер безпроблемно превключва между режимите на работа, за да оптимизира производителността и шума по време на работа.

Иновативна
3D Flow зона
Дизайн
Смарт дизайн с
двоен
вентилатор
Мощни
12V
перки
Самопочистващи се
Охлаждане
отводи
за прах
Тънки
0.1mm
перки за отвод на топлината
Подобрена повърхност за
отвод
на топлината
HyperFan
Close