* some details of photos may be different from the actual product

ASUS препоръчва Windows

windows10
ROG ZEPHYRUS (GX501) logo

НАЛАГАМЕ СТАНДАРТИ В УЛТРА ТЪНКИТЕ ГЕЙМИНГ ЛАПТОПИ

НАЙ-ТЪНКИЯТ ГЕЙМИНГ ЛАПТОП С NVIDIA GEFORCE GTX 1080

ROG Zephyrus е революционен гейминг лаптоп, създаден в резултат на неспирната страст на ROG към иновациите. Освен, че е по-тънък от всички досегашни ROG лаптопи, Zephyrus има хардуер, който конкурира гейминг лаптопите от най-висок клас: графична карта NVIDIA® GeForce® GTX 1080 с Max-Q design, процесор от 8-мо поколение Intel® Core™, опционален 120Hz широкоъгълен дисплей и Windows 10. ROG намали дебелината на корпуса до реалните 16.9 – 17.9 мм, запазвайки мощното охлаждане и ненадминатата акустична ефективност, благодарение на интелигентен нов air-flow дизайн: активна аеродинамична система. Елегантното шаси включва и RGB клавиатура, която ще се стори позната на геймърите, които по принцип играят на настолни компютри.

ТЪНЪК И ЕЛЕГАНТЕН

ROG Zephyrus извежда тънките и леки лаптопи на изцяло ново равнище. Това, че е тънък едва 16.9-17.9 мм и лек само 2.2 кг, не му пречи да бъде оборудван с най-новата графична карта NVIDIA GeForce GTX 1080 с Max-Q design – новаторски подход за създаване на най-тънкия, бърз и безшумен гейминг лаптоп в света. Иновативен механизъм и вентилаторен модул осигуряват охлаждането на графичния процесор от най-висок клас, в резултат на което имате гейминг лаптоп, който е едновременно достатъчно портативен, за да се носи навсякъде и толкова мощен, че да съперничи на най-добрите гейминг лаптопи.

PLAY IT COOL

ROG Zephyrus е оборудван с ексклузивна активна аеродинамична система (AAS), която чупи стереотипите. AAS съчетава интелигентен дизайн с иновативни технологии, за да даде на геймърите това, което искат: ултра тънък лаптоп, който се охлажда отлично и работи безшумно, без това да е за сметка на производителността. Когато лаптопът се отвори, част от дъното се огъва, за да създаде 20% повече отворено пространство за циркулация на въздуха. Заедно с нашата уникална технология AeroAccelerator, този отвор подобрява въздушния поток с 32% и намалява температурата с 20%, в сравнение с конвенционалното охлаждане. Можете да играете часове наред с безупречна стабилност и без дроселиране. ROG Zephyrus предоставя най-високото ниво на производителност в най-малкото шаси.

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ УНИКАЛНА КЛАВИАТУРА С AURA RGB

Клавиатурата на ROG Zephyrus е поставена в предната част на шасито, за да осигури по-добро охлаждане на вътрешните компоненти и да предложи по-удобна и позната позиция на геймърите, свикнали на настолни компютри. Софтуерът AURA RGB Ви позволява да регулирате цветовете и динамичните ефекти на цялата клавиатура, както и да настроите QWAR и WASD бутоните поотделно, за да ги пригодите към MOBA, FPS и други игри. Анти-гоустинг технологията гарантира, че Вашите команди са разчетени бързо и точно – дори ако натиснете едновременно 30 клавиша. Ергономично проектираните бутони имат ход от 1.4 мм за по-голям комфорт и прецизност при игра и писане. С очаквана продължителност на живота от 20 милиона натискания, клавишите предлагат изключителна издръжливост и надеждност при тежки натоварвания.

tastatura_01.jpg

МАКСИМАЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ПРИ ГЕЙМИНГ

ROG Zephyrus събира иновативните технологии и невероятното гейминг преживяване в ултра тънък, портативен и стилен гейминг лаптоп. Процесорът от 7-мо поколение Intel Core i7 и графичната карта NVIDIA® GeForce® GTX 1080 позволяват на машината да върви рамо до рамо с най-добрите хардкор гейминг лаптопи – и дори с настолните компютри от най-висок клас.

СТРИЙМИНГ ФУНКЦИИ

ROG Zephyrus има множество стрийминг функции, така че можете да споделяте и излъчвате своите гейминг сесии към приятели или по-голяма аудитория. Sonic Studio Perfect Voice балансира общото количество изходящи и входящи гласови съобщения, като същевременно намалява фоновия шум. Casting Enhancer подобрява яснотата на гласа Ви по време на стрийминг и запис, а вграденият в микрофона лаптоп филтрира околния шум за още по-ясен запис на звука. За да подсигури стрийминга, ROG Zephyrus има XSplit с доживотен лиценз. Можете да използвате XSplit Gamecaster в ROG Gaming Center за записване и излъчване на сесии. Функцията overlay по време на игра позволява лесен стрийминг и запис и Ви дава възможност да правите анотации в играта, за да подчертаете какво се случва. Можете също така да взаимодействате с аудиторията си, докато излъчвате в Twitch.

УДИВИТЕЛНО ПОГЛЪЩАЩ ЗВУК

ROG Zephyrus е оборудван със специална технология за да оптимизира изходящото аудио. В повечето случаи, когато звукът се увеличи докрая, колоните лесно може да се повредят заради високата температура и изкривявания на звука. Технологията защитава високоговорителите като задава прагове на температурите и изкривяванията, и контролира вариациите, дължащи се на натоварването и влиянието на топлината.