ZenBook UX510‏

спецификации
спецификации


ASUS препоръчва Windows

windows10
Zenbook UX510 logo

Ултратънък. Непрекъсната производителност.

Многозадачен режим на Windows: започвате бързо и завършете първи.

Zenbook UX510

Новият ZenBook UX510 идва с елегантност, класа и отлична производителност във възхитителен тънък и лек дизайн. Изработен от солиден алуминий с иконичния вдъхновен от Zen философията завършек с концентрични кръгове, ZenBook UX510 е с дебелина едва 19,9mm. Приятел в пътуването, той тежи само 2kg, поради което носенето му никога не е натоварващо, а използването му винаги е удоволствие благодарение на кристално ясния му 15,6-инчов до 4K UHD дисплей с широк ъгъл на видимост. С 6-о поколение Intel® Core™ процесор, геймърски ориентирана дискретна графика и супер бързо решение за съхранение на данни, ZenBook UX510 е и не по-малко сериозен. Той притежава цялата необходима мощност за вашия работен ден. ZenBook UX510 улеснява всичко и го прави със стил.

Ултра тънък. Ултра елегантен.

Серията ZenBook практически е основоположник на категорията „тънък и лек лаптоп“ и ZenBook UX510 с гордост продължава това наследство, въплътено в непреходен дизайн с профил от едва 19,9mm. Използването на алуминиева сплав свежда теглото му до 2kg, а десетки прецизно контролирани производствени стъпки постигат елегантната му форма. Уникалният финишинг с концентрични кръгове е отразен в капака, а останалата част от корпуса е текстурирана с фини метални нарези. Накрая, ZenBook UX510 е анодизиран във вдъхновен от природата кварцово сив цвят в унисон с абсолютно професионалния му вид.

Невероятна производителност

Високата мобилна производителност е отличителна черта на ZenBook, а в ZenBook UX510 тя се осигурява от 6-о поколение Intel® Core™ до i7 процесор, с до 16GB DDR4 2133MHz RAM и геймърска графика до NVIDIA® GeForce® GTX960M за безупречно гладко видео и страхотен гейминг. Най-новият двубандов 802.11ac Wi-Fi предлага супер високи скорости, а Bluetooth® 4.1 ви свързва лесно с външни устройства. Истинските професионалисти изискват най-модерните технологии и революционният симетричен USB Type-C порт ви дава високоскоростен достъп до най-новите високопроизводителни периферни устройства. Чрез HDMI порта можете лесно да свържете лаптопа с монитор, телевизор или проектор. Безпроблемен мултитаскинг, гладко възпроизвеждане на видео и супербързо стартиране на приложения — ZenBook UX510 е винаги готов, където и да се намирате. Освен това е изключиелно енергийно ефективен, което означава по-рядко търсене на електрически контакт.

Zenbook UX510

Безкомпромисна графика.

Забележителният дисплей на ZenBook UX510 заслужава не по-малко забележителна графика, затова избрахме NVIDIA® GeForce® до GTX960M за геймърска производителност и гладък плейбек на видео във висока резолюция.

ZenBook UX510 - Grafika

Всеки детайл е важен

ZenBook UX510 - Ekran

Чудесният 15.6-инчов до 4K UHD (3840 x 2160) дисплей на ZenBook UX510 се грижи за очите ви независимо дали четете текст, разглеждате снимки или гледате видео. Удивителната резолюция силно улеснява фото и видео обработката. При невероятната пикселна гъстота от 282 пиксела на инч, и най-финият детайл е показан с нужната острота. А когато сърфирате в мрежата, всичко, дори най-малкият текст, е ясно четимо!

Повече цветове. По-добри цветове.

Дисплеят на ZenBook UX510 се характеризира с богата цветова гама, покриваща 72% от NTSC, 100% от sRGB и 74% от AdobeRGB пространствата. Това означава, че е в състояние да възпроизведе по-голям брой и по-точни цветове, които изглеждат по-живи в сравнение с тези на стандартните дисплеи. Технологията за широк ъгъл на видимост гарантира, че контрастът и възпроизвеждането на цвета не се изкривяват при гледане в целия обхват на дъгата от 178 градуса пред екрана. С това ZenBook UX510 налага стандарт в дисплеите за лаптопи.

ZenBook UX510 - More Colors

Модерно решение за съхранение на данни

Високоскоростното решение за съхранение на данни е ключово за бързото стартиране на приложенията и безпроблемната работа с компютъра. Затова тук имате до 1TB твърд диск (HDD), комбиниран с до 512GB SSD. Записването или зареждането на големи файлове и документи е изумително бързо в сравнение с традиционните твърди дискове и времето за стартиране на системата също е чувствително намалено. SSD дисковете освен бързи са и много издържливи, което дава на ZenBook UX510 изключителна надеждност.

ZenBook UX510 - Memorija

Ултимативна свързаност

ZenBook UX510 е оборудван с новия симетричен USB Type-C порт, който прави свързването на външни устройства много по-удобно. Той осигурява и скорости на трансфер на данни до 10 пъти по-високи от тези при старите USB 2.0 връзки!

Осве това, ZenBook UX510 има два USB 3.0 порта, HDMI порт и слот за SD карти, така че лесно можете да свържете настоящите си периферни устройства, дисплеи и проектори без никакъв проблем.

ZenBook UX510 - Memorija

Изключително комфортна клавиатура с подсветка

Пълноразмерната клавиатура с подсветка на ZenBook UX510 е изработена от монолитен блок за отлично усещане при работа с нея. Тя е шедьовър на ергономичността, с оптимизиран ход на клавишите от 1,6mm. Нежната подсветка я прави удобна и при много слаба осветеност.

ZenBook UX510 - Tastatura

ASUS SonicMaster: Designed to Sound Incredible.

Невероятният звук винаги е бил отличителна черта на линията ZenBook. Разработена съвместно с екипа ASUS Golden Ear и Harman Kardon, технологията SonicMaster осигурява най-невероятния звук от лаптоп. Комбинацията от отличен хардуер и интелигентен софтуер гарантира, че с ZenBook UX510 ще получите отлично звуково изживяване.

ZenBook UX510