ZenFone 4 Max‏

спецификации
спецификации
zenfone 4 max logo
zenfone 4 max slogan zenfone 4 max

Двойна основна камера със 120° широкоъгълен обхват * Батерия 4100mAh

ASUS ZenFone 4 Max е смартфон, предназначен да изминава всички разстояния заедно с Вас по време на житейските Ви приключения. Батерията, с голям капацитет от 4100mAh и усъвършенствано управление на захранването, и двойните камери поддържат активния Ви начин на живот и са винаги готови да заснемат изключителните моменти.

Вижте света отблизо

ZenFone 4 Max Pro разполага с усъвършенствана система с двойна камера, предназначена да изведе мобилната Ви фотография до нови висоти. Основната 16-мегапикселова камера е оборудвана с обектив с широка бленда F2.0 за заснемане на по-ясни изображения. 120 ° широкоъгълна камера Ви позволява да поберете повече пейзажи и хора в кадър, като по този начин Ви предоставя възможност за заснемане на по-живописни гледки, по-добри групови снимки и за по-удобно фотографиране в закрити пространства.


Вкарайте още гледки и приятели в кадър

120° широкоъгълна камера на ZenFone 4 Max има 200% по-голямо зрително поле от стандартните смартфон камери, така че можете да включите още от пейзажа и приятелите си в снимката, за да направите живописен фото или видео кадър, който да създава истинско усещане за присъствие. Когато снимате в затворено пространство, широкият ъгъл прави по-лесно заснемането на това, което искате – особено в тесни помещения, където може да нямате възможност да отстъпите крачка назад, за да хванете всички и всичко в кадър. Уникалната перспектива на широкоъгълния обектив може да се използва и за стилистични ефекти, като Ви позволява да преувеличите възприятието за пространство, за да заснемете по-драматични сцени и зашеметяващи просторни пейзажи.

zenfone 4 max
zenfone 4 max

Стандартен смартфон

zenfone 4 max

ZenFone 4 Max
Уловете своя свят в детайли

Направете си перфектното селфи

ZenFone 4 Max комбинира 8МР предна камера със Softlight LED светкавица и функция за разкрасяване в движение, за да направите лесно своето зашеметяващо селфи. Softlight LED светкавицата осигурява оптимално количество светлина за по-меко изражение на лицето Ви с реален цвят на кожата и блестящ тен. Beauty режимът незабавно ретушира селфито, като премахва несъвършенствата, балансирайки чертите на лицето, за да създаде Вашия безупречен външен вид.

Голям капацитет, 5000mAh батерия

Във финия екстериор на ZenFone 4 Max Pro се крие мощна енергия - 5000mAh батерия, специално изработена, за да предостави максимална производителност в минимално пространство. С толкова мощ на Ваше разположение можете да бъдете онлайн по-дълго, да стриймвате по-продължителни видеа и да говорите, колкото искате, без да се притеснявате през целия ден.

* Време в режим Standby, изчислено с настоящето измерване с капацитет на стандартна батерия. Резултатите може да варират в зависимост от различните тестови условия.

батерията

5000mAh

Капацитет

До

46дни

4G standby

До

40часа

3G време за разговори

До

22часа

видео плейбек

До

26часа

безжично уеб сърфиране

Външната батерия
е навсякъде с Вас

Със своята батерия с висок капацитет от 4100mAh, ZenFone 4 Max може да се използва дори за зареждане на други мобилни устройства. Просто включете апарата към ZenFone 4 Max с включения в комплекта USB On-The-Go (OTG) кабел и се наслаждавайте на удобството да зареждате навсякъде.

Бърза, многонишкова производителност

ZenFone 4 Max разполага с мощен процесор Snapdragon на Qualcomm. Благодарение на превъзходната производителност и изключителна енергийна ефективност можете да заснемете ясни изображения със зашеметяваща скорост. Сензорът за пръстови отпечатъци е идеално позициониран за начина, по който държите телефона си. Той отключва ZenFone 4 Max за части от секундата и прави още много повече.

Премиум метален дизайн на корпуса

ZenFone 4 Max Pro е проектиран с премиум метален дизайн на корпуса във всеки детайл и по Ваше желание идва в един от трите цвята: Deepsea Black, Sunlight Gold, Rose Pink.

Двойна SIM карта с отделен слот за microSD карти

ZenFone 4 Max Pro е снабден с два слота за SIM карти, които поддържат скорости до 150Mbps и допълнителен слот за microSD, който увеличава капацитета до 256GB. Удобната поставка с три слота Ви позволява лесно да инсталирате SIM и microSD карти в една стъпка.