* some details of photos may be different from the actual product

Неограничени възможности за работа

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Безпроблемна продуктивност

 
Windows 11 Pro
 
До
11thGen
Intel® CPU
До
64GB
DDR4 3200 MHz
До
2TB
PCIe 3.0 x4 SSD
Intel®
Iris® Xe
графична карта
До
WiFi 6
802.11ax

ТЕМПЕРАТУРА

Оптимизирано охлаждане

 
86
Arc Flow пера
 
17%
по-голям въздушен поток
 
39%
по-голяма охладителна площ
До
55%
повече производителност8

РАЗТВОР И СТИЛУС

Вашата работа, вашите начини

Технологични компании
Продуктивност в офиса
Здравеопазване
Финансови услуги

5G

По-бързи скорости, по-безопасни връзки

ДИСПЛЕЙ

По-голям 16:10 екран за по-малко превъртане

 
Icon 1
съотношение
 
Icon 2
Панел без отблясъци
 
Icon 3
ASUS Private View2
До
QHD+
2560 x 1600 резолюция
section__inner__noise 16:10
16:9 workspace
16:10 workspace

ЗАВЛАДЯВАЩИ РАБОТНИ ПРОЦЕСИ

Оптимална практическа работа

 • СВЕТЛИНЕН ИНДИКАТОР ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКИ СТАТУС
LED светлина върху капака на лаптопа предлага мигновена индикация за статуса ви. Тя светва автоматично, когато сте заети със среща, но можете да я включите и ръчно с комбинацията Fn + 1, когато не искате другите да ви безпокоят.
 • ASUS EXPERTWIDGET
ASUS ExpertWidget увеличава продуктивността ви, като ви позволява да персонализирате бързите комбинации чрез Fn клавиша и клавишите с цифрите 1 – 43. Например можете да настроите даден клавиш да включва Bluetooth® или моментално да отваря най-използваната от вас папка.
 • NUMBERPAD
ASUS NumberPad12 е цифров пад с LED осветяване, идеален за въвеждане на числа. За включване докоснете иконата NumberPad горе вдясно на тъчпада. Интелигентният софтуер ви позволява да управлявате курсора дори когато NumberPad е включен.
 • УСТОЙЧИВОСТ НА РАЗЛИВАНЕ НА ТЕЧНОСТ
Случват се инциденти и ExpertBook B7 Flip е готов за тях! Устойчивата на разливане клавиатура може да се справи с 78 см3 течност без повреда. Малко по обем разливане лесно може да се отцеди, почисти и изсуши13.
 • ERGOLIFT ПАНТА
ExpertBook B7 Flip е проектиран да направи писането по-удобно и по-точно. ErgoLift пантата автоматично накланя клавиатурата под възможно най-удобния за писане ъгъл. Клавишите са добре раздалечени и потъват достатъчно при натискане, за да осигурят осезаемо и тактилно изживяване за по-прецизно писане.

ЗВУК

Омайващ звук

Icon 1
 
Два
високоговорителя и микрофона
Omnidirectional microphones
Immersive Audio

ПРЕМАХВАНЕ НА ШУМА

Кристално ясни конференции с двупосочна технология с AI за премахване на шума

AI ПРЕМАХВАНЕ НА ШУМА

I/O ПОРТОВЕ

Безкомпромисна свързаност

Icon 1
Thunderbolt 4 USB-C®
Icon 2
HDMI 2.0
Icon 3
Mini DP
Icon 4
Четец на смарт карти
Thunderbolt 4 USB-C®HDMI 2.0USB 3.2 Gen 2Micro HDMI to RJ45Audio combo jackUSB 3.2 Gen 2Четец на смарт картиNano SIMMini DPKensington lock

БЕЗОПАСНОСТ

Сигурност на корпоративно ниво

 • IR КАМЕРА
Модерната IR камера работи безпроблемно с Windows Hello, така че можете да отключвате лаптопа си само с поглед.
 • СЕНЗОР ЗА ПРЪСТОВ ОТПЕЧАТЪК
За лесно влизане в системата и подобрена защита ExpertBook B7 Flip е с вградена биометрична защита със сензор за пръстов отпечатък, вложен в бутона за захранването.
 • ЩИТ НА УЕБ КАМЕРАТА
За да защити вашата лична и бизнес информацията от злонамерени погледи, ExpertBook B7 Flip разполага с вграден щит, който се плъзва пред уеб камерата за незабавна поверителност.
 • TPM 2.0 И СЛОТ ЗА ЗАКЛЮЧВАНЕ „КЕНСИНГТЪН“
Чипът Trusted Platform Module15 (TPM) 2.0 съхранява пароли и шифровани ключове за допълнителна сигурност, а слотът за заключване „Кенсингтън“ дава възможност лаптопът ви да бъде физически защитен в ненаблюдавани пространства.

ВОЕНЕН СТАНДАРТ

Издръжливост и конструкция по военен стандарт

Learn more about ASUS ExpertBook Quality Tests
Icon 1
Устойчивост на пантата Издържа до 30 000 цикъла на отваряне и затваряне.
Icon 2
Устойчивост на портовете17 Физическата издръжливост е тествана чрез 15 000 цикъла на поставяне и изваждане на кабелен накрайник за USB-C.
Icon 3
Устойчивост на панела при натиск18 Лаптопът издържа 28 кг натиск върху капака и дъното без щети по LCD панела.
Icon 4
Устойчивост на клавиатурата Проектирана за живот с продължителност до 10 милиона натискания на клавишите.
Icon 5
Устойчивост на физически сблъсък Устоява на 18 силни сблъсъка при скорост 40 G/11 ms при включен работен режим.
Icon 6
Устойчивост на падане Падане на включен лаптопа от височина 120 см – симулация на инцидент при работа върху бюро.
Icon 7
Устойчивост на вибрации Устоява на физически вибрации от 10 – 500 Hz в продължение на 60 минути.
Icon 8
Устойчивост на влага Понася 95% относителна влажност при температури от 30° C и 60° C.
Icon 9
Устойчивост при надморска височина Работни нормално при близо 4500 м надморска височина – симулация на превоз в багажно отделение и салон на самолет.
Icon 10
Устойчивост на неблагоприятна температура Издържа при –37° C ~ –46° C и 32° C ~ 49° C за 3 x 24-часови цикъла при включен работен режим.

УПРАВЛЕНИЕ

Опростени бизнес процеси

 • ASUS CONTROL CENTER
ASUS Control Center19 е софтуерен пакет за централизирано IT управление, който предоставя възможност за дистанционно контролиране, хардуерен и софтуерен мониторинг и създаване на график със задачи чрез лесен за използване уеб базиран интерфейс, като така предоставя на системните администратори удобни начини да управляват активите на компанията чрез единен портал.
 • ASUS BUSINESS MANAGER
ASUS Business Manage е лаптоп базирана платформа, която подпомага управлението на отделни лаптопи. Тя включва управления на движението на данни USB Blocker, системен бектрак за връщане на системата към оптималното ѝ състояние и шифрован виртуален дял за съхраняване на важни данни.
 • ОТДАЛЕЧЕН ДОСТЪП ДО ФАЙЛОВЕ
Чрез Link to MyASUS с лекота можете да свържете мобилния си телефон20 към ExpertBook B7 Flip. Ако работите извън офиса, лесно можете да осъществите отдалечен достъп до работните си файлове от мобилно устройство – по всяко време, навсякъде и безпроблемно.
 • ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ФАЙЛОВЕ
Чрез Link to MyASUS с лекота можете да свържете мобилния си телефон20 към ExpertBook B7 Flip. За да прехвърлите файл от телефон на компютъра си, просто го докоснете и той ще бъде споделен мигновено. Също толкова бързо можете да прехвърляте и в обратната посока – от компютъра към мобилно устройство.

ОБСЛУЖВАНЕ

Оптимална поддръжка, минимално усилие

Цялостна 24x7 поддръжка
Бърз и лесен достъп до хардуерни и софтуерни експерти21.
MyASUS App
Лесен достъп до поддръжката на клиенти, статуса на ремонт и обучения.
Взимане и връщане/обслужване на място
Наслаждавайте се на услуга „от врата до врата“ за ремонти без усилие от ваша страна22.
Удължена гаранция
Удължете покритието на услугата, за да отговаря на нуждите на бизнеса ви22.
Защита от случайни щети
Предотвратете разходите поради случайни инциденти по време на ежедневната работа21,22.
Запазване на дефектен твърд диск
Запазвате дефектния си твърд диск, докато трае процесът по замяната му21,22.
* Продуктът на страницата е представен с най-високата конфигурация, поради което може да се различава от действителните налични спецификации. Моля, проверете раздела Спецификации за актуална информация за избрания продукт.
 • Функцията 5G се предлага като опция при избрани модели. 5G скоростите варират и се нуждаят от оптимално качество на мрежата и връзката (факторите включват честота, скорост на пренос и трафик); свържете се с вашия оператор за информация относно наличността.
 • Функцията ASUS Private View е налична само за FHD дисплеи. За да постигнете най-добра поверителност, ASUS препоръчва да намалите яркостта на екрана до 20 – 30%, когато функцията Private View е включена. Поради технологията Privacy Panel, когато Private View е изключена, наситеността на цветовете и яркостта са намалени в сравнение със стандартен IPS панел. Имайте предвид, че твърде силен натиск върху панела на дисплея може да доведе до бели петна, когато функцията Private View е включена.
 • Пълната ASUS ExpertWidget функционалност изисква инсталирането на определен софтуер.
 • Конфигурация при тестването на Wi-Fi Master: при контролирани тестови условия, стриймване на Full HD видеоклипове в YouTube и AP, зададена на една 802.11g антена. Действителният обхват и производителност на Wi-Fi се влияят от околни фактори. Интерфейсите при USB 3 устройствата варират. Сравнението на обхвата е спрямо стандартен лаптоп с изцяло метален корпус.
 • Wi-Fi 6 е съвместима с по-старите 802.11 спецификации. Освен ако не е посочено друго, всички твърдения за производителността са въз основа на теоретична производителност и действителната производителност на Wi-Fi 6 може да варира в реалните обстоятелства.
 • ASUS Wi-Fi SmartConnect е софтуерна функция, която автоматично избира най-силния сигнал за Wi-Fi или мобилни данни, без значение от използвания маршрутизатор.
 • Тестване на батерията, проведено от ASUS на 09 август 2021 г. по сценария MobileMark® 2018 Office Productivity. Конфигурация при тестването на живота на батерията: Intel® Core™ i5-1155G7, 24 GB RAM, 1920 x 1200 x 60 Hz дисплей, 256 GB PCIe® 3.0 SSD, 63 Whr. Настройки при тестването: Самолетен режим на Wi-Fi връзката, яркост на дисплея, зададена на 200 cd/m2 (79%), изключена подсветка на клавиатурата, изключена Bluetooth връзка. Изключена 5G/SIM. Действителният живот на батерията може да се различава в зависимост от конфигурацията на продукта, употребата, оперативните условия и настройките за управление на захранването. Животът на батерията естествено намалява с времето и използването.
 • Освен ако не е посочено друго, всички твърдения относно производителността са въз основа на теоретична производителност. Тестовете на производителността са направени посредством Cinebench R15. Когато процесорът е при TDP 15 W, е измерено 55% увеличени в производителността в сравнение с показателя на Tiger Lake, обявен от Intel, въз основа на i7-1185G7. Тестването беше проведено без софтуерни модификации и при температура на околната среда 25° C, а лаптопът е в режим на готовност (Standby). Действителните данни може да се различава въз основа на реалните обстоятелства.
 • Освен ако не е посочено друго, всички твърдения относно производителността са въз основа на теоретична производителност. Нивата на термичен шум зависят от режима на производителност. Режими: Performance – < 41 dB; Balanced – < 35 dB; Whisper – < 22 dB (режим на готовност – 16,7 dB). Действителните данни може да се различава въз основа на реалните обстоятелства.
 • MPP2.0 ASUS Pen се продава отделно.
 • Някои лаптопи ASUS предоставят възможност за ръкописно въвеждане на данни, но регламентите относно електронните подписи варират според територията и държавата. Отговорността за получаване на съответен правен съвет при такива казуси принадлежи изцяло на клиента.
 • Имайте предвид, че всички версии на NumberPad работят само с операционна система Windows на Microsoft.
 • Освен ако не е посочено друго, всички твърдения относно производителността са въз основа на теоретична производителност. Действителните данни може да се различава въз основа на реалните обстоятелства. Количество, използвано по време на тестването, с продължителност от 3 минути.
 • Nano-SIM слотът не поддържа модели само с Wi-Fi функционалност. Ако искате да активирате поддръжката на услугата за 5G, вижте магазина за оторизирани услуги на ASUS за подробности.
 • Trusted Platform Module (TPM) се предлага като опция.
 • Данните от тестовете включват както изискванията на военния стандарт, така и тези на тестовете за качество на ASUS.
 • До 15 000 свързвания към USB Type-C портовете, до 500 – към nano-SIM слот и 5000 – към всички други типове портове.
 • QHD+ панел успешно преминава тест за натиск от 28 кг; FHD+ панел с Private View успешно преминава тест за натиск от 25 кг.
 • ASUS Control Center се предлага по избор и наличността може да варира според държавата. Свържете се с местен дистрибутор на ASUS за повече подробности.
 • Link to MyASUS е функция, налична в най-новата версия на софтуера MyASUS. Ако устройството не включва Link to MyASUS, актуализирайте приложението MyASUS от системните настройки.
 • Обслужването и покритието на гаранцията може да варират според държавата и територията. Обслужването може да не е налично за всички пазари. Съветваме ви да се свържете с местен дистрибутор за повече информация.
 • Трябва да бъде закупен и активиран чрез ASUS Premium Care в рамките на 180 дни от датата на закупуването.