* some details of photos may be different from the actual product
ROG Strix G10CE | ASUSPLUS

ВИНАГИ ГОТОВ ЗА ИГРА

Вдигнете нивото с новото поколение ROG Strix G10CE – геймърски настолен компютър с Windows 10, който осигурява вълнуващо гейминг изживяване с 11-то поколение процесор Intel® Core™ i7-11700KF и графична карта NVIDIA® GeForce RTX™ 3060. Подобреният дизайн разполага и с осветление на вътрешните компоненти с Aura Sync, видимо през прозрачния страничен панел. Супербързата Intel® 802.11ax Gigabit Wi-Fi 6 подобрява пропускливостта на мрежата, а високопроизводителният M.2 PCIe® SSD диск и предлаганата като опция памет Intel® Optane™ Memory ускоряват зареждането на игрите.

ДИЗАЙН

ЕЛЕГАНТЕН И СТАБИЛЕН

Открояващият се корпус е с изчистени линии, подчертани ръбове и футуристичен завършек, вдъхновен от доспехите на воините от игрите. Вместимостта на корпуса на Strix G10CE е едва 27 литра, което означава, че помества всички важни компоненти, но заема по-малко място на бюрото ви. Погледнете през предлагания като опция прозрачен страничен панел и вижте вътрешните компоненти, окъпани в сиянието на 20 LED светлини, управлявани от Aura Sync.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

ОЩЕ ПОВЕЧЕ МОЩ НА ПО-ДОСТЪПНА ЦЕНА

Strix G10CE достига съвсем ново ниво на гейминг реализъм с до 11-то поколение процесор Intel Core i7-11700KF и нов модел графична карта NVIDIA GeForce RTX™ 3060. M.2 PCIe SSD дискът с капацитет до 1TB осигурява свръхбързо зареждане на игри и приложения, а предлаганата като опция памет Intel Optane ускорява достъпа до диска и така винаги сте в готовност, дори при големи колекции с игрални заглавия.

* Вътрешните компоненти може да изглеждат различно в предлаганите на местно ниво конфигурации.

Свържете се с местните търговци, за да научите какви са наличните модели.

Windows 11 PRO
ДО
11-то поколение
ПРОЦЕСОР INTEL® CORE™ I7
ДО
Ryzen 7 5800X
AMD ПРОЦЕСОР
ДО GEFORCE
RTX™ 3060
ГРАФИЧНА КАРТА
Optane Memory
СЕ ПОДДЪРЖА
ДО
1TB
M.2 PCIe SSD
* Продуктът на страницата е представен с най-високата конфигурация, поради което може да се различава от действителните налични спецификации. Моля, проверете раздела Спецификации за актуална информация за избрания продукт.

АРХИТЕКТУРА NVIDIA AMPERE

2-РО ПОКОЛЕНИЕ
RT ЯДРА
2X ПРОПУСКЛИВОСТ
3-ТО ПОКОЛЕНИЕ
TENSOR ЯДРА
ДО 2X ПРОПУСКЛИВОСТ
НОВИ ПОТОЧНИ МУЛТИПРОЦЕСОРИ
SM
2X FP32 ПРОПУСКЛИВОСТ

RTX. В ПЪЛНА ГОТОВНОСТ.

Насладете се на най-големите кинохитове, както никога досега, с визуалната точност на проследяването на лъчи в реално време и ненадминатата производителност на DLSS с изкуствен интелект. RTX. В пълна готовност.

ПОДОБРЕНИЯ ЧРЕЗ DLSS С ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

NVIDIA DLSS е революционно рендиране с изкуствен интелект, което увеличава кадровата честота, без да жертва качеството на изображенията, като използва специално заделени за обработка от изкуствен интелект Tensor ядра на GeForce RTX. Това ви осигурява допълнителен капацитет производителност, с който да увеличите още повече настройките и разделителната способност за невероятно визуално изживяване. AI революцията достигна гейминга.

ПОБЕДА, ИЗМЕРЕНА В МИЛИСЕКУНДИ

NVIDIA Reflex дава ненадминато преимущество в съревнованията. Най-минималното забавяне. Най-бързият отговор. С мощта на серията графични карти GeForce RTX 30 и гейминг мониторите NVIDIA® G-SYNC®. Прихващайте мишените по-бързо, реагирайте мигновено и подобрете точността си на прицелване чрез революционния пакет от технологии, които измерват и оптимизират забавянето на системата по време на съревнователни игри.

ПОДОБРЕТЕ ТВОРЧЕСКАТА СИ ДЕЙНОСТ

Изведете творческите си проекти на следващото ниво със серията графични карти GeForce RTX 30. Тя предоставя подобрения чрез изкуствен интелект за най-популярните творчески приложения. Дава достъп до платформата NVIDIA Studio, която съдържа драйвери и ексклузивни инструменти. Създадена е за производителност с рекордна скорост. Без значение дали рендирате сложни триизмерни сцени, редактирате видеозаписи с разделителна способност 8K, или стриймвате на живо с най-доброто кодиране и качество на изображението, серията графични карти GeForce RTX ви осигурява достатъчна производителност за най-добрите ви творения.

СТРИЙМВАЙТЕ КАТО ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Влезте в светлините на прожекторите с изумителна графика и плавно предаване на живо без насичане. Комбинацията от хардуерно кодиране и декодиране от ново поколение ви дава възможност да покажете най-добрите си моменти в изумителни детайли. Новото приложение NVIDIA Broadcast ще издигне стриймовете ви на живо до следващото ниво чрез мощни функционалности с изкуствен интелект за подобряване на аудио и видео качеството с ефекти като виртуален фон, автоматично кадриране за уеб камера и премахване на шума от микрофона. Серията графични карти GeForce RTX 30 осигуряват нужната производителност и качество на изображенията, с които да показвате на аудиторията най-доброто от себе си – всеки път!

DIRECTX 12 ULTIMATE

Разработчиците вече могат да добавят още по-невероятни графични ефекти към компютърните игри за Microsoft Windows. Графичните карти GeForce RTX поддържат свръхмодерните функции на DX12, като например проследяване на лъчите и технологията Variable Rate Shading (VRS), вдъхват живот на свръхреалистични визуални ефекти и запазват броя на кадрите в секунда висок.

ОСВЕТЛЕНИЕ ОТ AURA SYNC

С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

Изберете любимата си визия от цяла палитра цветове и ефекти, осигурени от Aura Sync. Предлаганият като опция прозрачен страничен панел осигурява изглед към вътрешните компоненти, окъпани в RGB светлини в синхрон с предната рамка. Лесно можете да координирате осветяването на съвместими с Aura Sync геймърски мишки, клавиатури, слушалки и други периферни устройства, за да придадете на сетъпа си единна визия, подхождаща на стила ви.

*Периферните устройства, включени във всички пакети, подлежат на промяна без известяване.
Свържете се с местните търговци, за да научите какви са наличните модели.

статично
дишане
стробиране
цветов цикъл
дъга
комета/flash & dash
музика
умен

ЗВУК

ЗАВЛАДЯВАЩО ЗВУКОВО ИЗЖИВЯВАНЕ

Strix G10CE разполага с технологията DTS Headphone:X™, за да осигури завладяващ, прецизен, 7,1-канален, виртуален, съраунд звук за озвучаване, подходящо за домашно кино със слушалки. Тя предлага оптимизирани настройки за игри, филми, електронни спортове и вграден еквалайзер за допълнителни и по-прецизни корекции.

ЗАВЛАДЯВАЩ
7,1-КАНАЛЕН
ВИРТУАЛЕН СЪРАУНД САУНД

ТЕМПЕРАТУРА

ХЛАДНОКРЪВИЕ В

НАЙ-НАПРЕГНАТИТЕ ГЕЙМИНГ СЕСИИ

Strix G10CE разполага с две отделни въздушни камери. Горната камера помещава процесора и графичната карта, а долната – захранването и хард дисковете. Отделните камери осигуряват по-чист въздушен поток през системата и не позволяват на топлината от процесора и графичната карта да загрява захранването и дисковете за съхранение.

* Вътрешните компоненти може да изглеждат различно в предлаганите на местно ниво конфигурации.

Свържете се с местните търговци, за да научите какви са наличните модели.

СОФТУЕР

ОБЕДИНЕНО СИСТЕМНО УПРАВЛЕНИЕ С
ARMOURY CRATE

ROG Armoury Crate обединява контролите за системата и осветлението и ги поставя на леснодостъпно място. Удобният за използване интерфейс ви дава възможност да управлявате до четири гейминг профила, които автоматично зареждат предпочитаните ви настройки, когато стартирате любимите си заглавия. Това е само малка част от възможностите на този гъвкав инструмент.

СВЪРЗАНОСТ

РАЗШИРЕНА СВЪРЗАНОСТ

Strix G10CE осигурява бърз и лесен достъп до основното чрез два USB 3.2 Gen 1 порта и комбиниран аудио жак отпред. А всичко друго, което ви е нужно, включително допълнителни USB 3.2 Gen 1 и Gen 2 портове, Gigabit Ethernet и HDMI изход, е там, където очаквате да бъде.


* I/O портовете варират в зависимост от конфигурацията.
Свържете се с местните търговци за наличните модели.

Внушителна мощ

Взискателните игри и приложения работят по-плавно с 11-то поколение процесор Intel® Core™ i7-11700KF. Новият 8-ядрен процесор с хипернишковата (Hyper-Threading) технология дава възможност за паралелната работа на до 16 нишки, което значително ускорява извършването на няколко тежки задачи и работа с други интензивни приложения. Геймърите едновременно могат да играят, да чатят със съотборниците си и да стриймват на живо, а творческите дейности като видео обработка и 3D рендиране се случват много по-бързо и ефективно.

Високопроизводителна памет и SSD хранилище

Strix G10CE разполага с два DIMM слота, които поддържат до 64 GB 3200 DDR4 памет за постигане на идеален баланс между производителност и ефективност. Освен това има и M.2 PCIe SSD хранилище с капацитет 1 TB за кратки времена на зареждане и място за много игри. Предлаганата като опция памет Intel® Optane™ Memory подобрява скоростта на отговор и скъсява времената на зареждане на съпътстващия HDD диск с капацитет 2 TB.

Светкавичнобърза Wi-Fi връзка

Безжичната конфигурация 2x2 MU-MIMO осигурява надеждна Wi-Fi връзка с по-малко мъртви зони и с до 30% по-голямо покритие от конфигурациите тип 1x1. Стриймвайте любимите си филми с висока разделителна способност или играйте онлайн с пълна увереност, дори ако G10CE е далеч от рутера ви.

* Освен ако не е посочено друго, статистиката за производителността е въз основа на теоретична производителност. Действителната производителност може да се различава въз основа на реалните обстоятелства.
CLOSE
  • Design
  • Performance
  • Aura Sync
  • Audio
  • Thermal
  • Software
  • Connectivity