* some details of photos may be different from the actual product
ASUS TUF DASH F15-OVERVIEW
ASUS TUF DASH F15
СКАЧАЙТЕ В ЕКШЪНА
intel i7
nvidia Geforce RTX
game pass
CES 2022
Gaming horsepower
ПОВЕЧЕ КОНСКИ СИЛИ ЗА ГЕЙМИНГ НАДПРЕВАРИ
Най-нов модел процесор 12 Gen Intel® Core™ и серия графични карти за лаптоп RTX 30 с MUX превключвател
On-the-go versatility
ГЪВКАВОСТ В ДВИЖЕНИЕ
Отговаря на стандарта MIL-STD-810H, поддържа Type-C зареждане и разполага с батерия с дълъг живот в 19,95 мм тънък корпус
Crystal clear visuals
КРИСТАЛНО ЯСНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ
До QHD 165 Hz или FHD 300 Hz с поддръжка на адаптивно синхронизиране
Be seen and heard clearly
ЯСНИ КАРТИНИ И ЗВУК ПРИ КОМУНИКАЦИЯ
Двупосочна технология с AI за премахване на шума, вградена HD камера, Dolby Atmos™ и Hi-Res™
Work and play flexibility
ГЪВКАВОСТ ПРИ ИГРА И РАБОТА
Поддръжка на Thunderbolt 4 и до PCIe® 4.0
More Multitasking
ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ПОВЕЧЕ ЗАДАЧИ НАВЕДНЪЖ
До двуканална DDR5 4800 MHz памет
* Продуктът на страницата е представен с най-високата конфигурация, поради което може да се различава от действителните налични спецификации. Моля, проверете раздела Спецификации за актуална информация за избрания продукт.
ASUS TUF DASH F15-DESIGN
ДИЗАЙН
ИЗЦЯЛО НОВ ДИЗАЙНА
Изчистените линии определят вида и усещането на новия 2022 TUF Dash F15. Алуминиевият капак с елементи, вдъхновени от научнофантастичните роботи, се предлага в тъмен Off Black или светъл Moonlight White нюанс. Този моден дизайн пасва както на LAN партита, така и на офиси, и е сведен до 19,95 мм тънкост за оптимална преносимост навсякъде. Свръхтънката рамка също запазва темата, като увеличава максимално екранното пространство и свежда до минимум разсейването. Впечатляващата визия обаче не компрометира класическата характеристика на TUF, а това означава, че моделът отговаря на военния стандарт за издръжливост MIL-STD.
MIL-STD Military Durability
ВОЕННА ИЗДРЪЖЛИВОСТ MIL-STD
Aluminum Lid
АЛУМИНИЕВ КАПАК
Built-in HD Camera
ВГРАДЕНА HD КАМЕРА
Four-way Indicators
ЧЕТИРИПОСОЧНИ ИНДИКАТОРИ
Teflon Texture
ТЕКСТУРА „ТЕФЛОН“
ASUS TUF DASH F15-PERFORMANCE
ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ
ИГРАЙТЕ НА ВОЛЯ
Мощта на процесора до 12 Gen Intel® Core™ i7-12650H и светкавично бързата 4800 MHz DDR5 RAM памет се справят с цял ден работа и игра. Възползвайте се от пълните възможности за гейминг производителност на графичната карта за лаптоп до GeForce RTX™ 3070 със специален MUX превключвател. А когато библиотеката ви с игри се запълни, празният слот M.2 NVMe™ за SSD улеснява разширяването на капацитета.


* Базовата конфигурация е 1 x PCIe Gen 3x4 SSD.
До
Windows 11 Pro
intel i7
nvidia Geforce RTX
AMPLIFY YOUR EXPERIENCE
ПОДСИЛЕТЕ ИЗЖИВЯВАНЕТО СИ
Играйте, стриймвайте и правете още какво ли не със скоростта на светлината и високопроизводителния процесор Intel® Core™ i7-12650H. Тези процесори са проектирани да осигуряват геймплей, достоен за геймъри, в по-малко, по-тънко и по-преносимо устройство. Благодарение на подобрението на цялостното охлаждане процесорът с 10 ядра и 20 нишки работи с до изумителните 4,7 GHz и се справя и с най-гладните за мощ работни процеси.
EXPANDABLE STORAG
ХРАНИЛИЩЕ С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗШИРЯВАНЕ
Игрите и приложенията се зареждат по-бързо от всякога на NVM Express® (NVMe®) SSD диска. Ускореното зареждане означава, че ще прекарвате по-малко време в чакане и повече време в играене. Носете любимите си заглавия, когато сте на път, с PCIe® хранилището с капацитет до 1 TB или добавете втори диск чрез достъпния M.2 SSD слот за още терабайти игри.
MORE MULTITASKING
ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ПОВЕЧЕ ЗАДАЧИ НАВЕДНЪЖ
Двуканалната DDR5 4800 MHz памет прави процесите бързи и безпроблемни – от ежедневните задачи до тежкото рендиране на мултимедийни проекти. Високопроизводителната RAM памет позволява безпроблемното превключване между гейминг, стрийминг и сърфиране в нета, така че можете да запазите фокуса си върху действието без излишно забавяне.
ASUS TUF DASH F15-PERFORMANCE
СЪВЪРШЕНО ИЗЖИВЯВАНЕ
Свръхмодерните графични карти предлагат надеждно кадриране за популярните игри. Тази машина може да се похвали с графична карта за лаптоп до GeForce RTX™ 3070. Проектирана е с архитектурата Ampere на NVIDIA и съчетава новите поточни мултипроцесори (SM) с подобрени RT и Tensor ядра, като така постига възможно най-реалистична графика с проследяван на лъчи и разширени AI функционалности. Насладете се на надеждна и безпроблемна производителност при електронни спортове, AAA игри и всичко друго помежду им.
BOOST PERFORMANCE WITH AI
ПОДОБРЕНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ С AI
NVIDIA DLSS осигурява на игрите скорост при качеството на изображенията без конкуренция. Разгледайте настройките и разделителната способност за още по-добро визуално изживяване.
MORE IMMERSIVE EXPERIENCES
ОЩЕ ПО-ЗАВЛАДЯВАЩО ИЗЖИВЯВАНЕ
Проследяването на лъчите е свещеният Граал на красивата графика. То симулира начина, по който светлината пада и се пречупва в реалния свят, за да създаде възможно най-реалистичната и завладяваща картина както за геймъри, така и за творци. То се случва бързо и безпроблемно благодарение на 2-рото поколение RT ядра.
A COMPETITIVE ADVANTAGE
ПРЕИМУЩЕСТВО В СЪРЕВНОВАНИЯТА
NVIDIA Max-Q е пакет от технологии, ръководени от изкуствен интелект, които целят да оптимизират лаптопите, за да могат да предоставят висока производителност в малък корпус.
ASUS TUF DASH F15-PERFORMANCE
MUX ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛ
Съвременните геймърски лаптопи използват мощни заделени графични чипове за оптимална производителност, но повечето маршрутизират кадрите през вградената графична карта на процесора, преди да ги отведат до дисплея. Така се пести заряд на батерията, но се ограничава възможността на графичната карта да достигне най-добрата си производителност. Затова включихме MUX превключвател към всичките си лаптопи TUF за 2022 година. Когато сте в съревнователна игра, можете да превключите към режим GPU, който намалява забавянето и засилва производителността средно с 5% – 10%*.


* Тествано при 2021 ROG Zephyrus S17 с Intel Core i7-11800H и NVIDIA RTX 3080 под режим dGPU.
STOP
PLAY
ОХЛАЖДАНЕ
ГОТОВ ЗА ВСИЧКО
Цялостното охлаждане поддържа дълготрайната надеждност на системата и удължава живота на TUF Dash F15. Новите вентилатори Arc Flow Fans™ са с по 84 пера с променяща се дебелина, за да намалят съпротивлението на въздуха, и антирезонансен дизайн за по-силен въздушен поток. Противопраховите тунели отвеждат въздуха навън чрез четири вентилационни отвора и поддържат оптималната продуктивност по-дълго време, а и не създават допълнителен шум, за да можете да се потопите напълно в своето приключение.
0DB ОХЛАЖДАНЕ С ВЪЗДУШЕН ПОТОК В КОРПУСА
4x
ВЪЗДУХООТВОДА
5x
ТЕРМОТРЪБИ
2-РО ПОКОЛЕНИЕ
ПРОТИВОПРАХОВИ ТУНЕЛИ
ASUS TUF DASH F15-COOLING
ВЕНТИЛАТОРИ ARC FLOW FANS™
Тънкият корпус означава малко място за охладителната система, затова подобрихме всеки аспект на вентилаторите Arc Flow Fans™ и постигнахме оптимален въздушен поток. Всмукващите компоненти са прецизно оформени и разположени, за да изтеглят повече въздух. Щом навлезе в системата, въздухът се изтласква с голяма сила към топлоотвеждащите радиатори от 84 перата, които са със 133% по-тънки от стандартните модели, но достатъчно силни, за да се въртят с високи обороти. Тези мощни вентилатори засилват въздушния поток с до 13% и поддържат системата добре охладена.
ДО
13%
ПО-ГОЛЯМ ВЪЗДУШЕН ПОТОК
84
ВЕНТИЛАТОРНИ ПЕРА
ASUS TUF DASH F15-VISUALS
ГРАФИКА
СКОРОСТНА ПОБЕДА
Играйте при скорост от про гейминг ниво със светкавично бързия IPS панел с честота на опресняване до QHD 165 Hz/3 ms със 100% DCI-P3 покритие или FHD/300 Hz дисплей със 100% sRGB. Благодарение на Адаптивното синхронизиране честотата на обновяване на дисплея се синхронизира с кадровата честота на графичната карта, за да се редуцира забавянето, да се сведе до минимум насичането и да се елиминират визуалните накъсвания.
QHD
165Hz
FHD
300Hz
ADAPTIVE SYNC
ТЕХНОЛОГИЯ
ASUS TUF DASH F15-PORTABILITY
ПРЕНОСИМОСТ
ИЗДРЪЖЛИВА МОЩ
Играйте, стриймвайте и програмирайте навсякъде. Свръхбързият Thunderbolt™ 4 порт ви дава възможност да свързвате в движение най-нови модели устройства, като например мощни външни графични карти или док станции. Зареждането Type-C позволява презареждане на батерията със съвместими преносими батерии, така че няма да е нужно да се оглеждате за контакт, когато батерията ви е изтощена. Разкачете адаптера и разпуснете със 76 Wh батерия и бързо зареждане, което позволява възстановяване на 50% само за 30 минути.
МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН
THUNDERBOLT 4
ЗАРЕЖДАНЕ TYPE-C
USB POWER DELIVERY
50% ЗА 30 МИНУТИ
БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ
ТЕХНОЛОГИЯ
* Технологията за бързо зареждане е тествана, докато устройството е изключено и със стандартния адаптер от комплекта. Времето за зареждане може да се различава с +/-10% поради толеранса на системата.
ASUS TUF DASH F15-AUDIO
ЗВУК
ЧУЙ ВСИЧКО
Двата високоговорителя с Dolby Atmos гарантират звук с изумителни детайли. Hi-Res звукът гарантира, че в слушалките си ще чувате музиката точно така, както музикантът е искал да бъде чута. Двупосочната технология с AI за премахване на шума поддържа входящата и изходящата комуникация необезпокоявана от страничен шум и ви позволява да се концентрирате върху разговора си.

* Моделите TUF 2022 поддържат комбинирани слушалки с микрофон с TRRS връзка и самостоятелни слушалки с TRS връзка. Ако имате самостоятелен микрофон, който използва TRS свързване (само с две линии на конектора), трябва да използвате адаптер, преобразуващ TRS в TRRS.
ДВУПОСОЧНА ТЕХНОЛОГИЯ С AI ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ШУМА
Двупосочната технология с AI за премахване на шума работи с всякакви даунстрийм връзки, като това ви дава възможност да премахвате шума както при входящ звук на микрофона ви, така и от входящи емисии. Тя се изпълнява от процесора, което намалява натоварването на графичната карата и ѝ позволява да достигне максимална гейминг производителност. Настройките за премахване на шума могат да се персонализират за всяка отделна програма, така можете да приложите филтър само за конкретни приложения, като например гласови чатове, без да влияете на звука на играта, която играете.
ASUS TUF DASH F15-CONTROL
КОНТРОЛ
ПРЕЦИЗНО ВЪВЕЖДАНЕ
Разположението на клавишите е като на клавиатура на настолен компютър – има разстояние между функционалните клавиши, за да бъде разпознаването им по-лесно и бързо да въвеждате жизненоважните си команди. Потъването на клавиша от 1,7 мм осигурява безпроблемно въвеждане и възможност за по-висока скорост на въвеждане.
Num Pad
ЦИФРОВ ПАД
4 hotkeys
БЪРЗИ КЛАВИШИ
27% larger touchpad
27% ПО-ГОЛЯМ ТЪЧПАД
ASUS TUF DASH F15-CONNECTIVITY
СВЪРЗАНОСТ
СВРЪХБЪРЗА И НАДЕЖДНА МРЕЖОВА ВРЪЗКА
Бързата и надеждна Wi-Fi 6 (802.11ax) връзка гарантира, че ще бъдете онлайн и продуктивни навсякъде, където има съвместима мрежа. Също така можете директно да се свържете с Ethernet за скорости в гигабитове.

WIFI 6
* Освен ако не е посочено друго, заявените скоростите на Wi-Fi връзка са въз основа на теоретична производителност. Действителната производителност може да се различава въз основа на реалните обстоятелства.
ASUS TUF DASH F15-SOFTWARE
ASUS TUF DASH F15-SOFTWARE
ASUS TUF DASH F15-SOFTWARE
ASUS TUF DASH F15-SOFTWARE
ASUS TUF DASH F15-SOFTWARE
ASUS TUF DASH F15-SOFTWARE
ASUS TUF DASH F15-SOFTWARE
ЕКСКЛУЗИВЕН СОФТУЕР
СЪВЪРШЕНИЯТ КОМАНДЕН ЦЕНТЪР
Софтуерът Armoury Crate обединява контролите на системата и осветяването на едно място. Разширените опции за персонализиране ви позволяват да променяте естетичните ефекти, да настройвате профилите за игри и да коригирате настройките на звука според желанията си. Scenario Profiles ви позволява да определяте и променяте предпочитанията, които автоматично коригират производителността и други опции, когато използвате любимите си приложения и игри. Armoury Crate позволява пълен контрол над практическата ви работа.
ASUS TUF DASH F15-XBOX
Xbox Game Pass Ultimate
ОТКРИЙТЕ СЛЕДВАЩАТА
СИ ЛЮБИМА ИГРА
Играйте над 100 висококачествени игри с приятели на вашия компютър, конзола, телефон или таблет на една ниска месечна цена.* С игрите, които се добавят през цялото време, винаги има нещо ново за игра.


* Важат правила и изключения. Периодично каталогът с игрите се променя според региона и устройството. За повече подробности вижте xbox.com/gamepass и https://www.ea.com/eaplay/terms. Xbox Cloud Gaming: Важат ограничения за стрийминг. Изисква съвместим контролер (продава се отделно), поддържано устройство и приложението Xbox Game Pass. Вижте системните изисквания. Системните изисквания варират според играта. Производителността нараства при по-високи класове системи. ** Логотипите на EA и Battlefield са търговски марки на Electronic Arts Inc. © FIFA е защитено с авторско право и/или е търговска марка на FIFA. Всички права запазени. Произведено по лиценз от Electronic Arts Inc. STAR WARS © & TM 2019 Lucasfilm Ltd. Всички права запазени.