two planets attract each other by gravity
ROG Flow X16 show casing the gravity wave at A part.
ROG Flow X16 in stand mode

ROG FLOW X16

 • CPU GPU icon Гейминг с Windows 11 Pro и мощта на процесор AMD Ryzen™ 9 6900HS и графична карта за лаптоп GeForce RTX™ 3070 Ti със 125 W TGP и MUX превключвател.
 • ROG Intelligent Cooling icon Интелигентна охладителна система ROG Intelligent Cooling: Играйте с пълна увереност благодарение на технологията Frost Force и нашия нов радиатор Pulsar Heatsink.
 • ROG Nebula Display icon Превъзходна графика при всеки случай с Mini LED Nebula HDR Display™ с QHD разделителна способност при 165 Hz/3 ms, съотношение 16:10, валидация от Pantone® и 100% DCI-P3 покритие
 • 360 degree convertible icon Играйте на стандартната конфигурация тип „лаптоп“ или се възползвайте от пълните 360° на пантата, като използвате машината в режим „таблет“, „поставка“ или „палатка“.
 • ROG XG mobile icon Налична е поддръжка на различни входящи връзки и подсилване на графиката с XG Mobile.
 • Audio icon Четири високоговорителя, система от микрофони за триизмерно улавяне на звука и поддръжка на Dolby Atmos® осигуряват кристално ясен звук.
NVIDIA GEFORCE RTX logo AMD RYZEN 6000 SERIES logo Xbox GAME PASS logo

ОПТИМАЛЕН ГЕЙМИНГ ВЪВ ВСЕКИ РЕЖИМ

 • PC ГЕЙМИНГ

  Scenario image PC gaming with mouse
 • Гейминг с контролер

  Scenario image stand mode gaming
 • Разпускане с таблет

  Scenario image tablet mode with Twelve minute gaming inscreen
 • Изпълнение на много задачи наведнъж по време на гейминг

  Scenario image tent mode gaming with XG mobile

ТРАНСФОРМАЦИЯ ЗА ВСЯКА СИТУАЦИЯ

Насладете се на преносимост и гъвкавост, без да жертвате геймърска мощ, с Windows 11 Pro. ROG Flow X16 се справя за секунди със задачите ви благодарение на до най-новите процесори AMD Ryzen™ 9 6900HS. Играйте с увереност с графична карта за лаптоп до NVIDIA® 3070 GeForce RTX™ 3070 Ti. Бъдете свободни да творите, стриймвате или играете, когато ви дойде настроението за това.

ПРОИЗПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

ROG Flow X16

 • Windows 11 Pro

  OS

 • До AMD AMD

  Ryzen™ 9 6900HS

  процесор

 • До NVIDIA® GeForce

  RTX™ 3070 Ti

  графична карта за лаптоп

 • До

  2TB PCIe® 4.0

  SSD хранилище

 • До

  64GB 4800Hz

  DDR5 памет


 • MUX превключвател

  технология

* Продуктът на страницата е представен с най-високата конфигурация, поради което може да се различава от действителните налични спецификации. Моля, проверете раздела Спецификации за актуална информация за избрания продукт.
MUX switch

MUX превключвател

Повечето съвременни геймърски лаптопи използват мощни, заделени графични чипове за оптимална производителност, но маршрутизират кадрите през вградената графична карта на процесора, преди да ги отведат до дисплея, за да пестят живота на батерията. Това пречи на основната графична карта да покаже пълните си възможности и именно затова включихме превключвателя MUX към всичките си модели ROG за 2022 г. Когато сте в съревнователна игра, можете да активирате режим за пряка връзка с графичната карта, който намалява забавянето и засилва производителността със средно 5 –10%.

XG mobile

Вдигнете нивото на играта си

За повече конски сили за вашите гейминг сесии и възможности за I/O свързване Flow X16 е съвместим с XG Mobile с графичната карта за лаптоп NVDIA GeForce RTX 3080 или тазгодишния модел AMD Radeon RX 6850M XT. XG Mobile е готова за всичко благодарение на вградения адаптер с мощност 330 W, допълнителните USB портове, DisplayPort, HDMI и Ethernet порт.

Dual SO-DIMM memory slot

Енергийноефективна DDR5 памет

С подсилването на капацитета до 64 GB, който обикновено е възможен при работните станции от най-висок клас, свръхбързата 4800 MHz памет дава възможност на Flow X16 да се справя с много задачи едновременно с лекота. И двата SO-DIMM са леснодостъпни за бъдещо надстройване.

upgradable SSD slot

Просторно хранилище

Игри, приложения и големи файлове се зареждат с космическа скорост със свръхбързия PCIe® 4.0 SSD диск. Хранилището с размер до 2TB предоставя предостатъчно място за творчески приложения, голяма библиотека с игри и, разбира се, професионалното ви портфолио. Вторият M.2 SSD слот поддържа до PCIe® 4.0 и RAID 0, което ви осигурява гъвкавост да добавите още капацитет за хранилището или да свържете отделен скреч диск за подобрени творчески процеси.

GeForce RTX™30 Series

Серия GeForce RTX™ 30

Серията графични карти за лаптопи NVIDIA® GeForce RTX™ 30 захранва най-производителните в света лаптопи за геймъри и творци. Тя е създадена с Ampere – 2-рото поколение RTX архитектура на NVIDIA, за да ви осигури възможно най-реалистична графика с проследяване на лъчите и свръхмодерни функции с изкуствен интелект, като например NVIDIA DLSS. Освен това Max-Q Technologies се възползва от мощта на AI, за да направи тънките и високопроизводителни лаптопи по-бързи и по-добри от всякога.

GEFORCE RTX

СЪВЪРШЕНО ИЗЖИВЯВАНЕ

 • NVIDIA DLSS

  ПОДОБРЕНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ С AI

  NVIDIA DLSS осигурява на игрите скорост при качеството на изображенията без конкуренция. Разгледайте настройките и разделителната способност за още по-добро визуално изживяване.

 • NVIDIA Ray tracing

  ОЩЕ ПО-ЗАВЛАДЯВАЩО ИЗЖИВЯВАНЕ

  Проследяването на лъчите е свещеният Граал на красивата графика. То симулира начина, по който светлината пада и се пречупва в реалния свят, за да създаде възможно най-реалистичната и завладяваща картина както за геймъри, така и за творци – с изключителна ефективност благодарение на 2-рото поколение RT ядра.

 • NVIDIA Max-Q

  ОПТИМИЗИРАНА МОЩ И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

  NVIDIA Max-Q е пакет от технологии, ръководени от изкуствен интелект, които целят да оптимизират лаптопите, за да могат да предоставят висока производителност в малък корпус.

ROG Flow X16 се възползва от годините опит на Intelligent Cooling и смело разширява границите на възможностите на свръхпреносимите лаптопи. Нашата технология Frost Force и уникалният радиатор Pulsar Heatsink издигат X16 от просто тънък и лек до нивото на истинска геймърска машина. Сместа с течен метал на Thermal Grizzly, уникалният термален модул с три вентилатора и възможността да работи съвсем тихо с технологията 0dB за охлаждане с въздушен поток в корпуса поддържат Flow X16 оптимално охладен.

ROG Flow X16 ОХЛАЖ ДАНЕ

laptop chassis keyboard parts Motherboard Pulsar heatsink Frost force cooling tri-fan module 5 copper heatpipes three dust filter laptop chassis
 1. Филтър за прах

 2. 5 термотръби за пълно разсейване на топлината

 3. Pulsar
  Heatsink

 4. Frost Force
  Tri-fan Thermal
  Module

 5. течен метал

ОХЛАЖДАНЕ


 • Frost Force

  технология


 • Pulsar

  Heatsink

 • Thermal

  Grizzly

  течен метал


 • 0dB охлаждане в корпуса

  Охлаждане

Arc Flow Fans with curved blades closeup

Вентилатори Arc Flow™

Нашите вентилатори Arc Flow Fans™ са с 84 специално закривени пера, за да постигнат максимално голям въздушен поток при минимални нива на шум. Перата с променяща се дебелина, които се изтъняват до едва 0,2 мм при върха, редуцират турболентността, като вентилаторът завихря въздух посредством центробежна сила и ви осигуряват цялостно по-тиха работа.

*Подобрения на въздушния поток в сравнение с дизайна на ROG вентилатор със 71 перки, както е тествано вътрешно от ASUS.
Variable Blade Thickness design

Дизайнът с варираща дебелина на перата

Нашите вентилатори използват пера с варираща форма и дебелина, при които плавно се преминава от зона с висок към зона с нисък натиск, преди да се изтласка въздуха. Това намалява турболентността и максимално увеличава ефективността на въздушния поток в сравнение с традиционния дизайн на перата на вентилаторите. Този патентован нов дизайн е възможен благодарение на технологиите за обработка на материала LCP (течнокристален полимер), които дават възможност за създаване на свръхтънки, но силни пера, които загребват повече въздух.

Liquid Metal applied on CPU closeup

Течен метал

Сместа с течен метал на Thermal Grizzly понижава температурата на процесора с до 10°C в сравнение със стандартните термални пасти. Поставянето на сместа върху процесор е деликатна работа, но ROG предлага специализираното оборудване, което автоматизира процеса с механична точност. Освен това е налична патентована вътрешна преграда, която задържа сместа.

Heatpipe module closeup

5 термотръби за пълно разсейване на топлината

5 термотръби отвеждат топлината далеч не само от процесора, графичната карта и VRAM, но и от електроснабдяващата ги VRM мрежа. Понижаването на температурата на тези компоненти спомага за подобряването на стабилността и надеждността във времето.

0dB stopped fan

0dB охлаждане с въздушен поток в корпуса

Насладете се на истински тиха технология за охлаждане с 0dB Ambient Cooling. При тихия работен режим (Silent) охладителната система изключва всички вентилатори по време на ежедневните задачи и пасивно разсейва топлината. Така се разсейвате по-малко и можете да се концентрирате върху работата си или да се потопите във филма, който гледате. Ако температурата на процесора или графичната карта се покачи, вентилаторите автоматично ще се включат.

Frost force Technology tri-fan

Технология Frost Force

В сърцето на всеки добър лаптоп стои доброто охлаждане. Нашата нова технология Frost Force насочва въздуха през прецизно проектирани отвори в корпуса, като изпраща въздушния поток право към вътрешните компоненти, за да ги поддържа охладени при всякакви условия. Трети допълнителен вентилатор спомага за отвеждането на още повече топлина от графичната карта към радиатора, като така машината остава охладена по време на продължително видео рендиране или дълги гейминг сесии.

Copper heatsink with dense fins closeup

Pulsar Heatsink

X16 може да се похвали с 330 радиаторни ребра, като всяка група е обградена от свръхтънки 0,1-милиметрови медни ребра. Това дава възможност за по-голяма гъстота с по-малко въздушно съпротивление и обща площ от 110 902 мм². Тази изцяло медна конструкция преминава в Pulsar Heatsink – радиатор с два пъти по-голям размер от стандартен радиатор, който покрива цялата задна част машината.

Dust filter in front of fans

Филтър за прах

ROG Flow X16 разполага с филтър за прах (който за пръв път беше използван при Zephyrus G14), предпазващ входящите вентилационни отвори. Вътре в машината могат да се натрупат прах и влакна, които задържат топлината и с времето забавят производителността. Наличният филтър помага да се предотврати навлизането на прах, като така се дава възможност на процесора и графичната карта да „дишат“ по-спокойно и години наред да работят безпроблемно и стабилно.

* Вътрешно тестване чрез симулация на запрашена среда

NEBULA HDR ДИСПЛЕЙ

ROG Flow X16 showcasing high quality display

ДИСПЛЕЙ

 • 16:10

  съотношение

 • Mini LED

  панел

 • 1100 нита

  максимална яркост

 • 165Hz/3ms

  честота на опресняване

 • QHD

  разделителна способност

 • 100% DCI-P3

  цветова гама като за кино

Dolby Vision® Technology image and icon

Dolby Vision® Technology

Сцена след сцена, кадър след кадър, Dolby Vision® подобрява всяка мултимедия. Тази технология подобрява стандартните HDR 4K видеоклипове, като динамично коригира визуализацията, за да бъде всяка картина по-наситена, по-ярка и по-живописна. Творците могат да снимат и обработват своите стриймове, видео материали и друго съдържание във формати, които са често използвани от професионалистите в бранша.

Pantone® Color Validation image and icon

Pantone® Color Validation

Всеки IPS дисплей е фабрично калибриран, за да гарантира, че цветовете му съответстват на палитрата на Pantone®. Художниците, дизайнерите и всички други творци могат да обогатят портфолиата си с висококачествено съдържание и да се насладят на по-детайлна графика в любимите си игри – всичко това на една машина.

100% DCI-P3 Color Coverage

100% DCI-P3

Въпреки че sRGB цветовото пространство е стандарт за повечето цифрови визуализации, то представлява само около 75% от DCI-P3 спектъра, използван за професионално създаване на филми. Дисплеите с пълно DCI-P3 покритие предлагат широка цветова гама и богати цветове и ви позволяват да гледате филми и други медии точно по начина, по който са предназначени да бъдат изживени.

Adaptive-Sync Technology on and off comaprison

Технология за адаптивна синхронизация

Нищо не пречи на концентрацията в игра така както накъсването и засичането. Процесорите обработват кадрите с променлива честота, но дисплеите обикновено се обновяват със стабилно темпо и това може да наруши синхрона между двете, което води до видимо засичане и артефакти, което неизменно ви разсейва. Чрез адаптивната синхронизация честотата на обновяване на дисплея се нагажда на кадровата честота на процесора, за да бъдат елиминирани визуалните накъсвания, да се сведе до минимум насичането и да се намали забавянето между действието и визуализацията. Пригответе се за геймплей, който не само изглежда, но и се усеща повече от реалистичен.

HDR versus SDR image with DisplayHDR 1000 icon

DisplayHDR™1000

Поддържа HDR технология в много степени на осветеност (до 1000 cd/m2), за да осигури огромно разнообразие от цветове и по-голям контраст в сравнение с традиционните монитори. Най-ярките бели и най-наситените тъмни нюанси показвате детайли, както никога досега. Мониторът осигурява визуализиране на контраст, заслужил сертификат DisplayHDR™ 1000. За да бъде подсигурена точността на цветовете, всеки монитор ROG е предварително фабрично калибриран.

Gorilla Glass 3 closeup

Gorilla Glass 3

16-инчовият сензорен дисплей е кален с Corning ® Gorilla Glass. Играйте, използвайте и докосвайте дисплея с увереност, че той е снабден с водещи в индустрията защити срещу надраскване и износване с ежедневната употреба – всичко това, без да се прави компромис с качеството на изображението и прецизността на цветовете.

Adaptive-Sync Technology on and off comaprison

Adaptive-Sync Technology

Nothing breaks in-game immersion like stuttering and tearing. GPUs render frames at variable rates, but displays usually refresh at a constant clip, so they can get out of sync, causing visible hitching and artifacts that pull you out of the action. With Adaptive Sync, the refresh rate of the display synchronizes with the GPU’s frame rate to eliminate visual tearing, minimize stuttering, and reduce input lag. Get ready to experience gameplay that looks and feels more natural than ever.

БЕЗГРАНИЧНА ГЪВКАВОСТ

 • Зонално RGB

  осветяване на клавиатурата


 • Безжична

  Геймпад

  връзка

 • MPP2.0

  Stylus

  поддръжка

ROG Flow X16 laptop XG mobile XG309CM monitor ASUS stylus controller and ROG peripheal on the gaming desk

ГЪВКАВОСТ

1.7mm Travel Distance keyboard switch closeup


1,7 мм

потъване на клавиша

Four gaming hotkeys product closeup

Четири гейминг

БЪРЗИ КЛАВИШИ

с функция за макроси

X16 keyboard closeup


N-Key

Rollover

ПОЧУВСТВАЙТЕ РИТЪМА

Наслаждавайте се на превъзходен звук, където и да сте. Звукът от четири високоговорителя, подсигурен от Dolby Atmos, ви поставя в центъра на действието. Увеличете звука и се насладете на повече мощ и динамика благодарение на високоговорителите с интелигентно усилване. Двупосочната технология с AI за премахване на шума поддържа чисти входящия и изходящия звук, като така стриймовете, чатовете и записите ви са по-ясни от всякога. Филтрирайте нежелания шум и се уверете, че ще чувате идеално творческите идеи.

АУДИО

УЕБКАМЕРА

ROG Flow X16

 • Smart Amp

  високоговорителя

 • Двупосочно

  Премахване на шума с AI

  технология

 • Завладяващ

  Четири високоговорителя

  сетъп

X16 3D Mic Array

3D Mic Array

Three modes for the integrated microphone array give you greater control over your input. Cardioid mode captures sound from right in front of the laptop, while minimizing input from the back, making it ideal for streaming and gaming. Stereo mode uses right and left channels to record a wider soundscape for live music or other immersive experiences. Omnidirectional mode picks up sound from all directions equally for clearer group conference calls

Two-way AI Noise Cancelation

Two way AI Noise Cancelation

Our advanced Two-Way AI Noise Cancelation technology works with any input device, letting you remove noise from both your own mic input and from incoming feeds. It also runs on the CPU, which frees up the GPU to hit higher FPS. Noise-canceling settings can even be customized per program, filtering specific apps like voice chat without affecting game audio you want to remain untouched.

Dolby Atmos Immersive Sound highlight quad speaker location

Dolby Atmos Immersive Sound

Richer audio draws you more deeply into gameplay and media. Virtual 5.1.2-channel surround sound powered by Dolby Atmos enhances spatial immersion with more nuanced, layered sound effects that you can optimize with specially tuned preset modes for movies and games.

Infrared Camera 3DNR closeup

Infrared Camera 3DNR

An infrared camera ensures seamless unlocking with Windows Hello support, even in low light conditions.

X16 3D Mic Array

3D Mic Array

Three modes for the integrated microphone array give you greater control over your input. Cardioid mode captures sound from right in front of the laptop, while minimizing input from the back, making it ideal for streaming and gaming. Stereo mode uses right and left channels to record a wider soundscape for live music or other immersive experiences. Omnidirectional mode picks up sound from all directions equally for clearer group conference calls

Two-way AI Noise Cancelation

Two way AI Noise Cancelation

Our advanced Two-Way AI Noise Cancelation technology works with any input device, letting you remove noise from both your own mic input and from incoming feeds. It also runs on the CPU, which frees up the GPU to hit higher FPS. Noise-canceling settings can even be customized per program, filtering specific apps like voice chat without affecting game audio you want to remain untouched.

Dolby Atmos Immersive Sound highlight quad speaker location

Dolby Atmos Immersive Sound

Richer audio draws you more deeply into gameplay and media. Virtual 5.1.2-channel surround sound powered by Dolby Atmos enhances spatial immersion with more nuanced, layered sound effects that you can optimize with specially tuned preset modes for movies and games.

Infrared Camera 3DNR closeup

Infrared Camera 3DNR

An infrared camera ensures seamless unlocking with Windows Hello support, even in low light conditions.

X16 3D Mic Array

3D Mic Array

Three modes for the integrated microphone array give you greater control over your input. Cardioid mode captures sound from right in front of the laptop, while minimizing input from the back, making it ideal for streaming and gaming. Stereo mode uses right and left channels to record a wider soundscape for live music or other immersive experiences. Omnidirectional mode picks up sound from all directions equally for clearer group conference calls

Two-way AI Noise Cancelation

Two way AI Noise Cancelation

Our advanced Two-Way AI Noise Cancelation technology works with any input device, letting you remove noise from both your own mic input and from incoming feeds. It also runs on the CPU, which frees up the GPU to hit higher FPS. Noise-canceling settings can even be customized per program, filtering specific apps like voice chat without affecting game audio you want to remain untouched.

Dolby Atmos Immersive Sound highlight quad speaker location

Dolby Atmos Immersive Sound

Richer audio draws you more deeply into gameplay and media. Virtual 5.1.2-channel surround sound powered by Dolby Atmos enhances spatial immersion with more nuanced, layered sound effects that you can optimize with specially tuned preset modes for movies and games.

Infrared Camera 3DNR closeup

Infrared Camera 3DNR

An infrared camera ensures seamless unlocking with Windows Hello support, even in low light conditions.

Играйте като професионален геймър, дори когато сте на път Играйте като професионален геймър, дори когато сте на път Играйте като професионален геймър, дори когато сте на път
 • ROG Flow X16 laptop in ROG archer backpack ready to go

  ПРЕНОСИМОСТ

 • ROF Flow X16 laptop with 240W adapter and a ROG 100W USB-C Adapter

  БЪРЗО
  ЗАРЕЖДАНЕ

  • 50% ЗА 30 МИНУТИ

   БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ

   ТЕХНОЛОГИЯ

  • КОМПАКТЕН

   100 W USB TYPE-C

   АДАПТЕР

 • ROG Flow X16 with ROG Rapture GT-AXE11000 router WiFi 6E ready

  WIFI 6E

  • WIFI 6E logo

   До

   3X

   по-бърза от Wi-Fi 5

ВИНАГИ СВЪРЗАНИ

ROG Flow X16 разполага с всички портове, нужни на професионална работна или геймърска станция. Можете да свържете няколко дисплея или телевизор. Можете да използвате любимите си USB аксесоари. Не ви е достатъчно? Свържете ROG XG Mobile с нашия ексклузивен интерфейс, за да подобрите графичната производителност и да се възползвате от допълнителните портове. Многообразието от възможности ви помага да постигате повече във всякаква ситуация.

ROG Flow X16 showing the left side IO ports ROG Flow X16 showing the right side IO ports

СВЪРЗАНОСТ

 1. Четец на microSD карти
 2. 2 x USB 3.2 Gen 2 Type-A
 3. 3,5 мм аудио
  комбиниран жак
 4. Ексклузивен интерфейс с
  PCIe 3.0 x8 и
  USB 3.2 Gen 2 Type-C
 5. USB 3.2 Gen 2 Type-C с
  DisplayPort™ 1.4a и
  Power Delivery*
 6. HDMI 2.0b
 7. DC жак
* Предлагането на Power Delivery може да варират според региона

ОБЕДИНЕНИ НАСТРОЙКИ НА СИСТЕМАТА И ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

ROG Flow X16 with different inscreen
Armoury Crate dashboard inscreen
Armoury Crate Game Visual inscreen
Armoury Crate Scenario Profiles inscreen
Xbox Game pass inscreen

СОФТУЕР

 • Armoury Crate
 • GameVisual
 • Scenario Profiles
 • Открийте следващата си любима игра
 • Armoury Crate

  ROG Armoury Crate unifies system and lighting controls to put essential settings at your fingertips in a single utility. You can easily define and customize Scenario Profiles that automatically make adjustments when you launch your favorite titles.

 • Game Visual

  ROG GameVisual software offers six expertly tuned graphic modes designed to optimize your visual experience for specific game genres. First Person Shooter (FPS) mode, for example, enhances visibility in dark environments, allowing you to get the drop on any enemies lurking in the shadows. Use GameVisual to get the best experience for every game in your library.

 • Scenario Profile

  Automatic switching between Silent, Performance, and Turbo modes is just the beginning for Scenario Profiles. You can also define application-specific preferences for other vital system settings, like the lighting configuration, whether the Windows key or touchpad are enabled, and which GameFirst VI and Sonic Studio III profile to use. Armoury Crate makes adjustments in an instant to best fit the task at hand, and you can configure each profile exactly how you want.

 • Discover Your Next Favorite Game

  Play over 100 high-quality games with friends on your PC, console, phone or tablet for one low monthly price with Xbox Game Pass.* With games added all the time, there’s always something new to play.

  *Bundled peripherals may vary according to regions. Please check with local vendors for exact offers.

Armoury Crate

ROG Armoury Crate събира основните настройки на осветяването и системата на едно място за бърз и лесен достъп. Можете да задавате и персонализирате профили Scenario Profiles, които правят автоматични корекции, щом пуснете любимите си заглавия.

Game Visual

Софтуерът ROG GameVisual предлага шест експертно настроени графични режима, които целят да оптимизират зрителното ви преживяване при определени игрови жанрове. Например режимът за шутъри от първо лице (FPS) подобрява видимостта в затъмнена обстановка и прави разпознаването на дебнещи в тъмното противници по-лесно. Използвайте GameVisual, за да подобрите изживяването си във всяка игра от колекцията си.

Scenario Profiles

Автоматичното превключване между режимите Silent, Performance и Turbo е само малка част от Scenario Profiles. Можете да задавате специфични за всяко приложение предпочитания за ключови настройки на системата, като конфигурацията на осветлението, дали клавишът Windows или сензорният пад да са активни, както и кой профил в GameFirst VI и Sonic Studio III да се използва. Armoury Crate мигновено прилага най-подходящите корекции според текущата ви задача и можете да конфигурирате всеки профил така, както ви харесва.

Открийте следващата си любима игра

Играйте повече от 100 висококачествени игри с приятели на компютър, конзола, телефон или таблет срещу ниска месечна такса с Xbox Game Pass.* Към платформата непрестанно се добавят нови заглавия и винаги ще имате нещо ново, което да играете.

ASUS uses cookies and similar techoologies to perform essential online functions, analyze online activities, provide advertising services and other functions. For detailed information, please visit “Cookies and similar technologies”.

Accept Cookies