A cyberpunk city night view, with purple lighting and bright neon lights, with the front and rear of the ROG Strix SCAR 18 superimposed in the foreground.

ROG Strix Scar 18

Победи най-добрите. Счупи всички ограничения

 • Icon of Windows logo
  Насладете се на безпроблемен гейминг с Windows 11 Pro и Strix SCAR 18
  Read more about performance
 • CPU icon
  Процесор Intel® Core™ i9 14900HX с 24 ядра и 32 нишки при до 65 W TDP
  Read more about performance
 • GPU icon
  Графична карта за лаптоп до NVIDIA GeForce RTX™ 4090 с 175 W макс. TGP, NVIDIA Advanced Optimus и DLSS 3.
  Read more about performance
 • ROG Nebula Display icon
  Ослепителен 18-инчов 2,5K Nebula HDR дисплей, mini LED, повече от 2000 зони на димиране, съотношение 16:10, 240 Hz/3 ms и 100% DCI-P3
  Read more about display
 • Stylized logo showing flowing wind, symbol of ROG Intelligent Cooling.
  Играйте с увереност благодарение на технологията Tri-Fan, въздушни отвори по цялата обиколка и течен метал Conductonaut Extreme
  Read more about cooling
 • Dolby Vision and Atmos logo
  Поддръжка на Dolby Vision и Dolby Atmos за завладяващо съдържание
  Read more about audio
intel CORE i9 logo NVIDIA GEFORCE RTX logo Xbox GAME PASS logo
* Продуктът на страницата е представен с най-високата конфигурация, поради което може да се различава от действителните налични спецификации. Моля, проверете раздела Спецификации за актуална информация за избрания продукт.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Връх в производителността


Доминирайте на бойното поле с Windows 11 Pro и чисто новия ROG Strix SCAR 18. Осигурете си стабилно преимущество пред конкуренцията със свръхбърз и кристално ясен 16-инчов 2,5K 240 Hz Nebula HDR дисплеен mini LED панел с повече от 2000 зони на димиране. SCAR 18 с лекота се справя с всяка взискателна игра, защото разполага с мощта на процесори Intel® Core™ i9-14900HX и графична карта за лаптоп NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 с макс. TGP от 175 W. Оборудван е още с MUX превключвател и поддържа NVIDIA Advanced Optimus, което ви дава възможност да впрегнете истинската мощ на графичната си карта, докато играете. Със SCAR 18 можете да с лекота и без никакво усилие да играете, стриймвате и да създавате съдържание, защото поддържа до 64 GB DDR5 RAM памет и до 4 TB PCIe Gen4x4 хранилище. Ако търсите върховния гейминг лаптоп, значи търсите Strix SCAR 18.

 • Windows 11 Pro

  OS

 • Intel® Core™

  i9-14900HX

  процесор

 • ДоNVIDIA® GeForce

  RTX™ 4090

  графична карта за лаптоп

 • До

  4TB PCIe 4.0

  In RAID 0

 • NVIDIA®

  Advanced Optimus

 • До

  64GB

  DDR5 памет

A SCAR 18 flying across the screen, with light streaming from the rear RGB light bar, in front of a cyberpunk city.
ROG Strix Scar 18

CPU

Мощта среща ефективността


Справяйте се с лекота с всяка игра или проект с процесор Intel® Core™ i9-14900HX с до 65 W TDP и изцяло хибридна архитектура за Windows 11 Pro. AAA заглавията вървят безпроблемно, а стриймването е без усилие с наличните до 8 ядра за производителност и 16 ядра за ефективност, както и с най-новата технология Application Optimization на Intel, която увеличава броя на кадрите в секунда при поддържаните заглавия с до 40%.

 • 24 ядра

  16 E-cores + 8 P-cores

 • 32

  нишки

 • До

  65W

  TDP

 • Intel® Core™

  i9-12900H

  135%
 • Intel® Core™

  i9-12900H

  135%
 • Intel® Core™

  i9-12900H

  135%
The Intel CPU lying on top of a stylized purple motherboard, with electrical current flowing to the processor

GPU

Визуализация без граница


Компонентите от най-висок клас изискват мощ, особено когато става дума за постигане на максималната производителност на графичната карта. Благодарение на мощта на NVIDIA DLSS 3, свръхефективната архитектура Ada Lovelace и технологиите Max-Q графичната карта за лаптоп NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 с макс. TGP от 175 W с Dynamic Boost не познава граници.

 • NVIDIA® GeForce

  RTX™ 4090

  графична карта за лаптоп

 • Максимална обща графична мощност

  175W

  с Dynamic Boost

 • NVIDIA®

  Advanced Optimus 

 • NVIDIA® GeForce

  RTX™ 3080 Ti

  135%
 • NVIDIA® GeForce

  RTX™ 3080 Ti

  135%
 • NVIDIA® GeForce

  RTX™ 3080 Ti

  135%
The NVIDIA GeForce RTX GPU die on a PCB, with electricity flowing to it.
3D rendering of a CPU, GPU, and MUX Switch routing the video signal to the display.

NVIDIA® Advanced Optimus

С NVIDIA® Advanced Optimus и MUX превключвателя лаптопът автоматично превежда кадрите от дискретната графична карта направо до дисплея, като пропуска вградената графична карта. Това маршрутизиране подобрява ефективността с 5 – 10% в сравнение с машини без MUX превключвател и ви осигурява възможно най-доброто геймърско изживяване – всичко това, без да се налага да натискате нещо. Автоматичното превключвате също така пести заряд на батерията, тъй като може динамично да превключва между дискретната графична карта, която консумира много енергия, и вградената, която е много по-пестелива. Няма значение какво правите, машината ви ще превключи към най-оптималния режим, без да е нужно да си мръднете пръста.

2D wireframe of DDR5 RAM modules, in front of a blurry purple background.

Светкавично бърза DDR5 памет

Използвайте новия DDR5 стандарт и се насладете на огромен скок в производителността до 4800 MHz със скорости на записване с 50% по-бързи от тези на машините, оборудвани с DDR4. Тази свръхбърза памет помага на лаптопа да реагира мигновено във всички аспекти – от напрегнат гейминг до лежерно сърфиране в интернет.

An M.2 PCIe Gen 4 Drive, on a smoky background.

По-добър. По-бърз. По-силен.

Захванете се и с най-големите проекти с увереност и PCIE Gen4 SSD с RAID 0. С базова пропускливост до 7000 MB/s масивните файлове и игри ще зареждат за миг.

Лаптопи със серията GeForce RTX 40

Отвъд дефиницията за скорост за геймъри и творци

 • Comparison images of DLSS 3 on and off

  Производителност с AI и реалистична графика*

  Направете квантов скок в производителността на игри и творчески приложения чрез захранваната от изкуствен интелект технология DLSS 3 и постигнете реалистични виртуални светове с пълно проследяване на лъчите.

 • NVIDIA Studio enhances creative apps

  Скорост за идеите ви

  NVIDIA Studio ще отведе творческите ви процеси до следващото ниво. Отключете ускоряване чрез RTX и AI в най-популярните творчески приложения, драйверите на NVIDIA Studio за максимална стабилност и цял набор от ексклузивни инструменти за по-бързо реализиране на творческите ви идеи.

 • A laptop transfers into thinner chassis

  Оптимизирана мощ и производителност

  NVIDIA Max-Q е разширен пакет от технологии, ръководени от изкуствен интелект, които целят да оптимизират вашата система за върхова ефективност. Това позволява създаването на свръхбързи лаптопи, които са тънки, тихи и с дълъг живот на батерията.

*Изображението от Cyberpunk 2077, направено на настолен компютър с включен новия режим Ray Tracing: Overdrive Mode, е само с илюстративна цел. Действителната производителност варира според системата.

ГЕЙМ ЕНДЖИН

Играйте. Стриймвайте. Творете.


Серията SCAR е изцяло създадена за геймъри и за разработчици на игри, разбира се. Strix SCAR 18 поддържа всички най-нови гейм енджини и ви предоставя възможност да отключите творческия си потенциал и да опитате да създадете следващата велика игра. Без значение дали сте дигитален творец, стриймър, видеоредактор, или се занимавате с разработка на анимация и игри, Strix SCAR 18 разполага с достатъчно мощ да отведе творенията ви до следващото ниво. Тъй като разполага с процесор до Intel® Core™ i9 и графична карта за лаптоп до NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series, сложните проекти в инструменти за разработка, като например Unity и Autodesk, ще се обработват почти моментално. Имате уменията да сте сред най-добрите на бойното поле, но в готовност ли сте и да проектирате свое бойно поле?

The front side of the SCAR 18 is shown, with a rendering of the character PKD standing on the keyboard, and the UI of 3D rendering software on screen.

ОХЛАЖДАНЕ


За да използва толкова мощни компоненти, корпусът и дънната платка на Strix SCAR 18 са с променен дизайн, за да има място за радиатор с пълна ширина, като медните ребра са преместени още по-близо до въздухоотводите за по-ефективно охлаждане. Този уникален радиатор е съставен от три различни сегмента около дънната платка с гъсто разположени ребра с обща площ от 195, 509 мм² – 82,5% увеличение в сравнение с модела Strix SCAR 17 от 2022 година. Този дизайн увеличава наличните възможности за отвеждане на горещия въздух извън машината и драстично подобрява цялостното охлаждане.

Освен това повечето геймърски лаптопи разполагат с два вентилатора за охлаждане, но SCAR 18 успя да надмине възможностите дори и тук, защото вече разполага с трети вентилатор, който спомага за охлаждането на графичната карта и VRAM паметта. Заедно със седемте термотръби и течния метал Conductonaut Extreme както върху процесора, така и върху графичната карта, охладителната система на SCAR 18 е инженерен шедьовър.

 • Tri-Fan

  технология

 • По цялата обиколка

  въздухоотводи

 • До

  15 °C по-ниска

  температура на CPU и GPU

 • Покритие от

  7 термотръби

 • Conductonaut extreme logo
The front side of the SCAR 18 is shown, with PKD in screen

Brand New
18-inch Display

ДИСПЛЕЙ


За геймърите, които държат на върховата яснота на движенията и изображенията, SCAR 18 предлага изключителния Nebula дисплей с честота на опресняване от 240 Hz, 100% DCI-P3 покритие и изумителните 500 нита яркост за зашеметяващ геймплей. 18-инчовият 16:10 2.5K панел предоставя изключително наситени черни нюанси за съдържание, което сякаш всеки момент ще оживее от екрана, независимо дали е филм, или високоскоростен съревнователен шутър. SCAR 18 се предлага още с Full HD 165 Hz панел, като всяка опция възпроизвежда прекрасни цветове, разполага с Dolby Vision, поддържа адаптивно синхронизиране и е със съотношение екран/корпус от 89% за по-компактно геймърско и зрително изживяване.

 • Mini LED

  Panel

 • 1100 нита

  максимална яркост

 • 240Hz/3ms

  Честота на опресняване

 • 100% DCI-P3

  Технология

 • NVIDIA G-SYNC logo
 • Mini LED

  Panel

 • 1100 нита

  максимална яркост

 • 240Hz/3ms

  Честота на опресняване

 • 100% DCI-P3

  Технология

 • NVIDIA G-SYNC logo
A laptop with rich and colorful content on the screen.

Pantone® Color Validation

Each IPS-level display is factory-calibrated to ensure that colors are accurate to the Pantone® palette. Artists, designers, and content creators can add high-quality content to their portfolios and enjoy richer gaming visuals all on the same machine.

A chart showing that DCI-P3 covers a wider color gamut.

100% DCI-P3 Color Coverage

While the sRGB color space is the standard for most digital visuals, it only represents about 75% of the DCI-P3 spectrum used for professional filmmaking. Displays with complete DCI-P3 coverage offer a wide color gamut for more vibrant images, letting you see films and other media exactly the way they were meant to be experienced.

A comparison image showing the difference that the refresh rate can synchronize with GPU’s frame rate with G-Sync Technology reducing motion tearing.

NVIDIA® G-SYNC®

Nothing breaks in-game immersion like stuttering and tearing. GPUs render frames at variable rates, but displays usually refresh at a constant clip, so they can get out of sync, causing visible hitching and artifacts that pull you out of the action. With NVIDIA G-SYNC, the refresh rate of the display synchronizes with the GPU’s frame rate to eliminate visual tearing, minimize stuttering, and reduce input lag. Get ready to experience gameplay that looks and feels more natural than ever.

TÜV Rheinland CERTIFIED

TÜV Rheinland Certification

Nebula Displays are TÜV Rheinland® Certified, ensuring they are low blue light compliant and flicker-free, preventing eyestrain during long gaming or content creation sessions.

A chart showing that Dolby Vision Technology improves high dynamic range 4K video.

Dolby Vision® Technology

Scene to scene, frame to frame, Dolby Vision makes media look better. The technology improves on standard 4K high dynamic range (HDR) video, dynamically adjusting visuals to make every image in front of you richer, brighter, and livelier. Creators can film and edit their streams, videos, and other content in a format commonly used by industry professionals.

A laptop with rich and colorful content on the screen.

Pantone® Color Validation

Each IPS-level display is factory-calibrated to ensure that colors are accurate to the Pantone® palette. Artists, designers, and content creators can add high-quality content to their portfolios and enjoy richer gaming visuals all on the same machine.

A chart showing that DCI-P3 covers a wider color gamut.

100% DCI-P3 Color Coverage

While the sRGB color space is the standard for most digital visuals, it only represents about 75% of the DCI-P3 spectrum used for professional filmmaking. Displays with complete DCI-P3 coverage offer a wide color gamut for more vibrant images, letting you see films and other media exactly the way they were meant to be experienced.

A comparison image showing the difference that the refresh rate can synchronize with GPU’s frame rate with G-Sync Technology reducing motion tearing.

NVIDIA® G-SYNC®

Nothing breaks in-game immersion like stuttering and tearing. GPUs render frames at variable rates, but displays usually refresh at a constant clip, so they can get out of sync, causing visible hitching and artifacts that pull you out of the action. With NVIDIA G-SYNC, the refresh rate of the display synchronizes with the GPU’s frame rate to eliminate visual tearing, minimize stuttering, and reduce input lag. Get ready to experience gameplay that looks and feels more natural than ever.

TÜV Rheinland CERTIFIED

Сертификат от TÜV Rheinland

Nebula дисплеите са сертифицирани от TÜV Rheinland®, защото отговарят на изискванията за слабо излъчване на синя светлина и нямат проблясъци, като така предотвратяват уморяването на очите при продължителни геймърски и творчески сесии.

A chart showing that Dolby Vision Technology improves high dynamic range 4K video.

Технология Dolby Vision®

Сцена след сцена, кадър след кадър, Dolby Vision® подобрява всяка мултимедия. Технологията подобрява стандартните HDR 4K видеоклипове, като динамично коригира визуализацията, за да бъде всяка картина по-наситена, по-ярка и по-живописна. Творците могат да снимат и обработват своите стриймове, видео материали и друго съдържание във формати, които са често използвани от професионалистите в бранша.

A laptop with rich and colorful content on the screen.

Валидация на цветовете от Pantone®

Всеки IPS дисплей е фабрично калибриран, за да гарантира, че цветовете му съответстват на палитрата на Pantone®. Художниците, дизайнерите и всички други творци могат да обогатят портфолиата си с висококачествено съдържание и да се насладят на по-детайлна графика в любимите си игри – всичко това на една машина.

A chart showing that DCI-P3 covers a wider color gamut.

100% DCI-P3 цветово покритие

Макар sRGB да е стандартът при повечето цифрови визуализации, представлява само 75% от спектъра на DCI-P3, използван при професионалното видеозаснемане. Дисплеите с пълно DCI-P3 покритие предлагат широка цветова гама и наситени нюанси, за да се наслаждавате на филми и други медийни продукти точно както е било предвидено от създателите им.

A comparison image showing the difference that the refresh rate can synchronize with GPU’s frame rate with G-Sync Technology reducing motion tearing.

NVIDIA® G-SYNC®

Нищо не пречи на концентрацията в игра така както накъсването и засичането. Процесорите обработват кадрите с променлива честота, но дисплеите обикновено се обновяват със стабилно темпо и това може да наруши синхрона между двете, което води до видимо засичане и артефакти, което неизменно ви разсейва. Чрез NVIDIA G-SYNC честотата на обновяване на дисплея се нагажда на кадровата честота на процесора, за да бъдат елиминирани визуалните накъсвания, да се сведе до минимум насичането и да се намали забавянето между действието и визуализацията. Пригответе се за геймплей, който не само изглежда, но и се усеща повече от реалистичен.

ДИЗАЙН ЗА ГЕЙМЪРИ

Проектиран за победители
СЪЗДАДЕН ЗА ПОБЕДА


Марката Republic of Gamers е създадена от хора, които обичат да играят компютърни игри. Всички дизайни на ROG са създадени с мисъл за геймърите – от корпуса, вграденото осветяване, контролите за софтуера чак до макрос функциите. Тези ексклузивни функции на дизайните на ROG не само осигуряват преимущество пред конкурентите ни, но и гарантират, че винаги ще се откроявате в тълпата.

DESIGN The rear side of the SCAR 18, highlighting its design with RGB lighting. GAMING CENTRIC

СОФТУЕР

Безкрайни възможности за персонализиране


Scenario Profiles

The user interface showing where users can define their own preferences for different scenarios.

Automatic switching between Silent, Performance, and Turbo modes is just the beginning for Scenario Profiles. You can also define application-specific preferences for other vital system settings, like the lighting configuration, whether the Windows key or touchpad are enabled, and which GameFirst VI and Sonic Studio III profile to use. Armoury Crate makes adjustments in an instant to best fit the task at hand, and you can configure each profile exactly how you want.

БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

The user interface of Armoury Crate software, showing the system status overview.

Когато искате да прецизирате настройките, да следите температурата или да модифицирате лаптопа си, Armoury Crate е вашият команден център. Следенето на параметри в реално време ви дава възможност да видите как се справят процесорът, графичната карта и паметта. RGB осветяването може да се настройва за всяка игра поотделно чрез Aura Sync. С профилите на мощността и вентилаторите променяте акустиката, електрозахранването и термалните характеристика на лаптопа за секунди. Ексклузивните предложения за игри поддържа библиотеката ви актуална.

Performance Modes

The interface showing where users can adjust the system manually.

More than just simple fan curves, Armoury Crate’s performance modes serve to transform your machine from a silent, power sipping web browser to a full gaming battlestation with maximum horsepower. And for those that require even more granular control, Manual mode removes all limiters and lets you make a custom profile that suits your exact needs. For more information on Performance Modes, check out our full guide here.

Macro Keys

The user interface showing where users can customize the function of hotkeys.

Armoury Crate also supports full customization of the dedicated hotkeys. By default they act as volume control, microphone mute and a quick launch for Armoury Crate, but with a few adjustments you can make them work for you. Create a function key for quick toggle when needed, a macro for complicated button combinations, or even a quick launch button for the application of your choice. Make your machine uniquely yours.

Game Visual

The user interface showing where users can choose from custom tuned graphics presets.

ROG GameVisual software offers six expertly tuned graphic modes designed to optimize your visual experience for specific game genres. First Person Shooter (FPS) mode, for example, enhances visibility in dark environments, allowing you to get the drop on any enemies lurking in the shadows. Use GameVisual to get the best experience for every game in your library.

Aura Creator

The user interface showing where users can adjust and sync all their ROG Aura Sync devices.

Customize the RGB lighting on Aura-compatible peripherals to suit your gaming style. Aura Core’s easy-to-use control panel allows you to alter a brilliant spectrum of lighting effects and colors, in addition to swapping preset lighting modes, you can also activate Aura Sync to match colors and effects across multiple devices.

Aura Wallpaper

The user interface showing where users can download and apply Aura wallpapers.

This brand new feature in Armoury Crate 5.0 allows you to synchronize an animated desktop wallpaper with your laptop's RGB lighting. Choose between multiple ROG-themed wallpapers and RGB effects to give your rig a completely unified look. Additional wallpapers can be downloaded directly from Armoury Crate, and the application can easily be controlled from the Windows system tray.

Scenario Profiles

The user interface showing where users can define their own preferences for different scenarios.

Automatic switching between Silent, Performance, and Turbo modes is just the beginning for Scenario Profiles. You can also define application-specific preferences for other vital system settings, like the lighting configuration, whether the Windows key or touchpad are enabled, and which GameFirst VI and Sonic Studio III profile to use. Armoury Crate makes adjustments in an instant to best fit the task at hand, and you can configure each profile exactly how you want.

Endless Customization

The user interface of Armoury Crate software, showing the system status overview.

When you want to tweak settings, monitor temperatures, or tinker with your laptop, Armoury Crate is your command center. Real-time monitoring allows you to see what your GPU, CPU and memory are doing. RGB can be adjusted on a game-by-game basis with Aura Sync. Fan and power profiles allow you to change the acoustics, power delivery, and thermal characteristics of the laptop on the fly. And exclusive game deals keep your library topped off at all times.

01 / 07

КОНТРОЛ

Готови за атака


Разликата между победата и загубата може да е едно натискане на бутон, затова клавиатурата на SCAR 18 е на ниво за професионални електронни спортове и е готова за победата. Суичовете на клавиатурата на Strix SCAR са създадени да издържат над 20 милиона натискания, а технологията N-Key Rollover гарантира, че системата никога не пропуска команда, дори когато натискате няколко клавиша наведнъж. SCAR разполага с пълноразмерна клавиатура със специализирани контроли за мултимедията и бързи клавиши, които по подразбиране са настроени да управляват силата на звука и Armoury Crate, но могат да бъдат персонализирани да изпълняват други функции и макроси. Освен това SCAR предлага възможност за RGB осветяване на всеки клавиш поотделно и пълно персонализиране на светлинните ефекти с Aura Sync, за да можете да правите промени според настроението си.

 • За всеки клавиш

  RGB

 • Пълноразмерна

  клавиатура

 • Гейминг

  бързи клавиши

A view of the keyboard, showing Aura lighting effects syncing with a mouse and a headset.
A closeup of the ROG hotkey design on the SCAR 18’s keyboard.

Обособени бързи клавиши

Обособените гейминг бързи клавиши са изнесени точно над лявата част на клавиатурата за бърз достъп до настройките за звука, микрофона, работните режими и Armoury Crate. Функциите им могат да се променят свободно така, че да стартират приложения, да задействат макроси или да действат като функционални клавиши. Strix SCAR 18 е въоръжен за победа.

A detailed view of the construction underneath the keys, with emphasis on the 2.0-millimeter travel distance.

Технология Overstroke

Ексклузивната технология ROG Overstroke отчита натискането на клавиша по-рано по пътя му надолу, като така осигурява по-бърз отговор при сериозен гейминг и работа. По-ранното отчитане означава мигновено и удобно въвеждане с по-голяма точност.

The shape of the SCAR 18’s touchpad is highlighted.

Голям сензорен пад

Подобрете ежедневния си комфорт и начин на използване с 10% по-голям сензорен пад. По-големият размер означава подобрена прецизност и по-удобно движение на ръцете и жестовете при навигиране.

ДИЗАЙН

Изключителен дизайн


Моделът Strix SCAR 18 за 2024 година не изневерява на традицията и също въплъщава стила на ROG. С отчетливи дизайнерски елементи, уникални RGB акценти и отличително геймърско усещане лаптопите Strix винаги ще се открояват в тълпата. Задната част на Strix SCAR разполага с RGB панел, който е сдвоен с RGB осветяването на клавишите на клавиатурата и светлинната лента, което кара лаптопът да излъчва геймърска мощ от всеки ъгъл.

A group photo of the SCAR 16 & 18, which are displayed in different positions and with different angles on a desk.
 • Поглед отвъд булото

  A closeup of the semi-transparent cover design on the SCAR 18’s keyboard.

  В следствие на непрестанното ни търсене на иновативни материали от 2020 година насам Strix SCAR разполага с уникална полупрозрачна платформа на клавиатурата. SCAR позволява да надзърнете към мощните вътрешни компоненти, което го прави лидер сред гемърските машини и иноватор в света на дизайна.

 • Облечете бронята

  Two armor cap designs are shown. One has stripes and a dot matrix splashed on it, and the other one has a classic ROG pattern.

  Защитните капачки с възможност за персонализиране на Strix SCAR 18 са един от емблематичните елементи на дизайна. Тези капачки се продават в комплект и се прикачват чрез магнит, като така можете да сте сигурни, че SCAR 18 изразява личността ви и се променя с вас. Можете да създадете и лично вашиКапачки чрез 3D печат капачки чрез 3D печат.

 • Детайли с лазерно гравиране

  The laptop lid is shown, with the slash design reflecting the surrounding light.

  Strix SCAR се нуждае от корпус, който да изразява огромната му мощ. През 2022 година въведохме ново покритие против пръстови отпечатъци, с което SCAR изглежда тъмен и чист във всеки момент. Посредством мощно лазерно полиране по корпуса успяхме да накараме емблематичните елементи на ROG да изпъкнат и така лаптопът да бъде дързък и забележим навсякъде.

 • Зашеметяващ от всяка гледна точка

  A closeup showing the rubber and ROG typographic design beneath the base of the SCAR 16.

  Добре обмислените детайли открояват този лаптоп от конкуренцията. Въз основа на нашата философия за 360-градусов дизайн поставяме деликатни, но отличителни елементи по всяко кътче на машината. Дизайнът с точкова матрица на капака е съобразен с дизайна с напречни щрихи на отворите под корпуса. Достатъчно голямата и гумирана ръкохватка помага на лаптопа да стои стабилно на място и улеснява пренасянето му. Печатарските елементи около ръбовете гордо доказват, че сте част от ROG.

ЗАВЛАДЯВАЩ

A bottom-up view from the base, four speakers can be seen with sound waves.

ЗВУК

Звук на професионално ниво


Високоговорителите с Dolby Atmos включват два малки високоговорителя и два нискочестотни високоговорителя, насочени надолу, и така автентично пресъздават звуковата сцена от игрите ви. Hi-Res Audio гарантира, че чувате музиката с качеството, с което е била записана. Двупосочната технология с AI за премахване на шума обработва както входящия, така и изходящия звук, за да филтрира всички нежелани, фонови шумове, като така разговорите, чатовете и стриймовете ви винаги са ясни.

 • Hi-RES AUDIO logo DOLBY ATMOS logo
 • 4X

  Говорители Smart Amp

 • 5.1.2 -канален

  виртуален съраунд звук

 • Двупосочно

  премахване на шума с AI

 • Two sound waves from left to right. After going through a person in the middle of the image, one sound wave gets filtered.

  Двупосочна технология с AI за премахване на шума

  Нашата подобрена двупосочна технология с AI за премахване на шума се изпълнява от процесора, което намалява натоварването на графичната карата и ѝ позволява да достигне по-висок брой кадри в секунда. Работи с всякакви входящи устройства, а също и с даунстрийм връзки, като това ви дава възможност да премахвате шума както при входящ звук на микрофона ви, така и от входящи емисии. Настройките за премахване на шума могат да се персонализират за всяка отделна програма, така можете да приложите филтър само за конкретни приложения, като например гласови чатове, без да влияете на звука на играта, която играете.

 • The Dolby Atmos icon in front of purple sound waves.

  Четири високоговорителя с Dolby Atmos

  Два малки и два нискочестотни говорителя, захранвани от Smart Amp, предлагат богат звук с 2,8 пъти повече сила, 3 пъти по-мощен бас и до 3 пъти по-динамичен обхват в сравнение с другите алтернативи. Тази четворна конфигурация осигурява завладяващ съраунд звук, оптимизиран от технологията на Dolby Atmos, за да постигне балансиран, многоизмерен звук по целия спектър без загуба на яснотата или детайлите.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Целодневна издръжливост


Strix SCAR 18 е готов да пътешества. Лаптопът разполага с 90 Wh батерия и издържа и с часове можете да сърфирате в мрежата, преди да трябва да бъде презареден. Поддържа USB Type-C зареждане до 100 W за повече гъвкавост в движение. Когато зареждате с предоставения в комплекта 330-ватов адаптер, SCAR 18 може да презареди от 0 до 50% батерията си само за 30 минути.

 • 90Wh

  Батерия

 • Бързо

  Type-C

  зареждане

A slightly opened SCAR 18, floating in front of a bigger dot matrix shadow.
GAME ON.

СВЪРЗАНОСТ

Стабилна връзка


При съвременните мултиплейър игри стабилната връзка с интернет е от ключово значение. Strix SCAR 18 е готов да скочи в битката с RJ45 порт и най-новия Wi-Fi 6E безжичен стандарт. Можете да се насладите на най-новата безжична връзка при мрежи, които поддържат Wi-Fi 6E, без смущения и забавяния поради другите безжични устройства в дома ви. Гарантирайте си, че лагът вече не е фактор.

 • WiFi 6E

 • 2.5G LAN

  по-бърза интернет скорост

Two SCAR 18 laptops, floating back to back and showing both sides of I/O, in front of signal waves.
 1. Захранване
 2. 2.5G LAN RJ-45 жак
 3. HDMI (2.1)
 4. USB3.2 Gen2 Type-C with Thunderbolt™ 4 (поддържа DisplayPort)
 5. USB3.2 Gen2 Type-C (поддържа DisplayPort и PD Charger)
 6. Аудио жак
 7. USB 3.2 Gen2 Type-A
 8. USB 3.2 Gen2 Type-A

Xbox Game Pass Ultimate


Открийте следващата си любима игра

Играйте повече от 100 висококачествени игри с приятели на компютър, конзола, телефон или таблет срещу ниска месечна такса.* Към платформата непрестанно се добавят нови заглавия и винаги ще имате нещо ново, което да играете.

* Важат правила и изключения. Периодично каталогът с игрите се променя според региона и устройството. За повече подробности вижте xbox.com/gamepass и https://www.ea.com/eaplay/terms. Xbox Cloud Gaming: Важат ограничения за стрийминг. Изисква съвместим контролер (продава се отделно), поддържано устройство и приложението Xbox Game Pass. Вижте системните изисквания. Системните изисквания варират според играта. Производителността нараства при по-високи класове системи. ** Логотипите на EA и Battlefield са търговски марки на Electronic Arts Inc. © FIFA е защитено с авторско право и/или е търговска марка на FIFA. Всички права запазени. Произведено по лиценз от Electronic Arts Inc. STAR WARS © & TM 2019 Lucasfilm Ltd. Всички права запазени.
A combination image of xbox game pass titles.

ASUS uses cookies and similar techoologies to perform essential online functions, analyze online activities, provide advertising services and other functions. For detailed information, please visit “Cookies and similar technologies”.

Accept Cookies