ROG Zephyrus G15

ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКО

Захранван от най-нов модел процесор до Ryzen™ 9 6900HS и до модел графична карта за лаптоп до NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 с превключвател MUX

QHD 240 Hz/3 ms панел, валидиран от Pantone®, поддръжка на Dolby Vision, 100% DCI-P3 покритие и свръхтънка рамка

Шест високоговорителя с поддръжка на Dolby Atmos® и двупосочна технология с AI за премахване на шума

С отличния живот на батерията, USB Type-C зареждането и поддръжката на Wi-Fi 6E можете да занесете машината си навсякъде

Интелигентна охладителна система ROG Intelligent Cooling: Термична смес с течен метал върху процесора и 0dB охлаждане с въздушен поток в корпуса

Nvidia GeForce RTX
Xbox Game Pass

* Продуктът на страницата е представен с най-високата конфигурация, поради което може да се различава от действителните налични спецификации. Моля, проверете раздела Спецификации за актуална информация за избрания продукт.

ДИЗАЙН

ЕЛЕГАНТЕН И ИЗЧИСТЕН

Заявете стила си в бяло Moonlight White или сиво Eclipse Gray. Подсиленият метален капак е прецизно изработен с точкова матрица, която деликатно проблясва поради призматичното покритие отдолу. Бъдете гъвкави с удобството на ErgoLift пантата с възможност за отваряне до 180° и подсигуряване на разнообразен изглед. Наличен е и широк сензорен пад за лесно навигиране.

Избор между
2
цвята
ErgoLift
180°
панта
Сензорен пад
20% по-голям
от предходното поколение
 
1.9 KG
лекота
Video showcasing the design of ROG Zephyrus G15
10% по-лек
5% по-малък
от Zephyrus G15 от 2020 г.
от Zephyrus G15 от 2020 г.
design
Image showcasing the design of ROG Zephyrus G15

Призматичен блясък

Асиметричният дизайн на капака с точкова матрица е постигнат благодарение на прецизно CNC фрезоване – 8279 перфорации на перфектно отстояние, побрани върху изключително малка повърхност. Когато светлината падне под подходящ ъгъл, призматичното покритие отдолу блещука и създава деликатен и привлекателен ефект.

Image showcasing the design of ROG Zephyrus G15

Удобството на ErgoLift

ErgoLift пантата с възможност за отваряне до 180° осигурява повече зрителни ъгли от всякога. Обикновено движенията на лаптопите са доста ограничени, което може да бъде неудобство, когато искате да споделите екрана с приятел и да се наместите по-комфортно. Zephyrus G15 позволява екранът да бъде отворен до долу, за да бъде споделен с другите или за по-добър изглед, когато гледате стриймове в леглото си или го използвате в скута си.

Image showcasing the design of ROG Zephyrus G15

Здрав корпус

Капакът и корпусът са изработени от устойчива магнезиево-алуминиева сплав и защитават устройството ви от удари и сблъсъци. Дори и в свръхтънък размер тази сплав е здрава и прави корпуса лек и преносим. Носете лаптопа навсякъде без притеснения и винаги изглеждайте добре благодарение на устойчивото на износване покритие, което запазва елегантния вид на повърхността.

Image showcasing the design of ROG Zephyrus G15

Подсилена здравина

Клетъчните конструкции под подложката за китки добавя здравина с минимум материал и запазва корпуса лек и здрав. Дизайнът не се огъва при натиск и създава усещане за здравина и стабилност, когато въвеждате команди или носите лаптопът в ръка.

Image showcasing the design of ROG Zephyrus G15

Ненатрапчив дизайн

Бъдете тихи и незабележими с новата клавиатура Stealth Type, чието ниво на шум е под 30 dB. Бързо си водете бележки по време на среща, без да безпокоите никого. Дискретно превключвайте между чатовете и прозорците по време на урок в училище. Играйте игри „под прикритие“ в кафенето. С толкова тиха клавиатура можете по-добре да се фокусирате върху задачите си.
* 30dB, prema internom testiranju od strane ASUS-a, nivo buke se može razlikovati u zavisnosti od upotrebe proizvoda.

Image showcasing the design of ROG Zephyrus G15
Image showcasing the design of ROG Zephyrus G15

Сензорен пад с бърза реакция на допир

Подобрете ежедневния си комфорт и работа с широк сензорен пад с 20% по-голям от предходните поколения. По-голямото пространство осигурява повече удобство на ръцете при движение, докато разглеждате уеб страници или навигирате в приложения, а новата стъклена повърхност осигурява копринено усещане при допир. Контролерът на сензорния пад е с 40% по-бърз и гарантира по-бързо отчитане на команда, повече прецизност и по-малко забавяне за безпроблемна практическа работа.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

ИГРАЙТЕ, ТВОРЕТЕ И НЕ САМО

Справяйте се бързо с всичко – игри, създаване на съдържание и друго, с процесор до модел AMD Ryzen™ 9 6900HS и графична карта за лаптоп GeForce RTX™ 3080. Губете по-малко време в чакане и прекарвайте повече време в играене с до 4800 MHz DDR5 RAM. Двата M.2 слота са директно свързани към процесора за оптимизирана производителност и разполагат с 1TB хранилище за нарастващата ви колекция от игри и творческото ви портфолио.

 
Windows 11
операционна система
До AMD
Ryzen™ 9 6900HS
процесор
До NVIDIA® GeForce
RTX™ 3080
Laptop GPU
Поддръжка на до
48GB
DDR5-4800 RAM
До
1TB
SSD
Максимална обща графична мощност 120 W TGP
120W
с Dynamic Boost
Zephyrus G15 with game title palying in a gaming room

HIGH-SPEED NVME SSD

Games, applications, and large files load at warp speed on up to 2 NVM Express® (NVMe®) SSDs, each linked directly to the CPU with its own PCIe x4 interface. Up to 1TB of storage leaves loads of room for creative apps and tons of games, with space to spare for your professional portfolio. The second M.2 SSD slot lets you easily add more storage to boost total capacity or run a separate scratch disk to accelerate content creation.

HIGH-SPEED NVME SSD

Въоръжени и готови с AMD Ryzen™

Превключвайте от игра към изпълняване на задачи за секунда с мобилен процесор до модел AMD Ryzen™ 9 6900HS. Създаден със свръхнмодерната технология за 6 nm възли, този процесор е готов да се справи и с най-тежките предизвикателства. Той консумира по-малко енергия и генерира по-малко топлина, затова дълго може да поддържа високи нива на производителност, което е нетипично за такова компактно устройство.

Armed with AMD Ryzen™

Майсторски прецизирана графика

Серията графични карти за лаптопи NVIDIA® GeForce RTX™ 30 захранва най-производителните в света лаптопи за геймъри и творци. Тя е създадена с Ampere – 2-рото поколение RTX архитектура на NVIDIA, за да ви осигури възможно най-реалистична графика с проследяване на лъчите и свръхмодерни функции с изкуствен интелект, като например NVIDIA DLSS. Освен това Max-Q Technologies се възползва от мощта на AI, за да направи тънките и високопроизводителни лаптопи по-бързи и по-добри от всякога.

Expertly tuned graphics

ДВУКАНАЛНА DDR5 ПАМЕТ

Благодарение на мощния процесор и до 48 GB двуканалната DDR5-4800 памет ROG Zephyrus G15 с лекота се справя с многото ежедневни задачи. RAM паметта има скоростта и капацитета да се справи безпроблемно и едновременно със стриймване, създаване на съдържание и сърфиране в нета.

AL-CHANNEL DDR5 MEMORY

ВИСОКОСКОРОСТЕН NVME SSD

Игри, приложения и големи файлове се зареждат с космическа скорост с до 2 NVM Express® (NVMe®) SSD диска, всеки от които е свързан директно с процесора чрез собствен PCIe x4 интерфейс. Хранилището с размер до 1 TB предоставя предостатъчно място за творчески приложения, голяма библиотека с игри и, разбира се, професионалното ви портфолио. Вторият M.2 SSD слот ви дава възможност лесно да добавите още хранилище, за да увеличите капацитета си, или да свържете отделен скреч диск за подобрени творчески процеси.

HIGH-SPEED NVME SSD

Armed with AMD Ryzen™

Go from quick-play to multitasking in a snap with up to an AMD Ryzen™ 9 6900HS mobile processor. Built using cutting-edge 6nm technology, this high performance CPU is ready to tackle heavy duty workloads. The CPU's lower power consumption generates less heat, enabling a high level of sustained performance not typically seen in such a compact device.

Armed with AMD Ryzen™
pause
Image of NVIDIA DLSS

ПОДОБРЕНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ С AI

NVIDIA DLSS осигурява на игрите скорост при качеството на изображенията без конкуренция. Разгледайте настройките и разделителната способност за още по-добро визуално изживяване.

Image of NVIDIA ray tracing

ОЩЕ ПО-ЗАВЛАДЯВАЩО ИЗЖИВЯВАНЕ

Проследяването на лъчите е свещеният Граал на красивата графика. То симулира начина, по който светлината пада и се пречупва в реалния свят, за да създаде възможно най-реалистичната и завладяваща картина както за геймъри, така и за творци. То се случва бързо и безпроблемно благодарение на 2-рото поколение RT ядра.

Image of NVIDIA Max-Q Technology

ОПТИМИЗИРАНА МОЩ И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

NVIDIA Max-Q е пакет от технологии, ръководени от изкуствен интелект, които целят да оптимизират лаптопите, за да могат да предоставят висока производителност в малък корпус.

ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛ ROG MUX

Съвременните геймърски лаптопи използват мощни, заделени графични чипове за оптимална производителност, но маршрутизират кадрите през вградената графична карта на процесора, преди да ги отведат до дисплея, за да пестят от живота на батерията. Това пречи на основната графична карта да покаже пълните си възможности и именно затова включихме превключвателя MUX към всичките си модели ROG за 2022 г. Когато сте в съревнователна игра, можете да активирате режим за пряка връзка с графичната карта, който намалява забавянето и засилва производителността с до 9% при някои заглавия.

Image of ROG MUX switch Technology

ИНТЕЛИГЕНТНО ОХЛАЖДАНЕ ЗА ПО-ДОБРО ИЗЖИВЯВАНЕ

Философията Intelligent Cooling на ROG съчетава правилните функции с правилните системни настройки за постигане на най-добър резултат при каквито и да е корпуси и компоненти, независимо какво правите. При Zephyrus G15 термичната смес с течен метал поддържа процесора ви добре охладен. Самопочистващият се термален модул премахва частиците прах, за да подобри стабилността в дългосрочен план, а перата на двата Arc Flow вентилатора са с нов дизайн и гарантират силен, но тих въздушен поток. ROG Armoury Crate безпроблемно превключва между работните режими, за да оптимизира производителността и акустиката, нужна за задачата.

 
Thermal Grizzly
течен метал
84 пера
Arc Flow
вентилатори
 
Internal Blast
охлаждане
 
6 тръби
CPU/GPU/VRM/VRAM
Image of Zephyrus G15 with cool air in and hot air out

Scenario Profiles give you the right cooling at the right time

Scenario Profiles automatically change operating modes to optimize performance and acoustics for different games and applications. Turbo mode uses the highest clocks and fan speed to sustain maximum power, while Performance mode adjusts the clocks and cooling to lower noise levels for gaming, and Silent mode runs even quieter for lighter work and entertainment. You can customize Scenario Profiles to seamlessly switch modes based on your preferences, or use a keyboard shortcut to change modes manually.

Image of Zephyrus G15 Scenario Profiles

Поддържайте процесора си охладен с течен метал

Сместа с течен метал на Thermal Grizzly понижава температурата на процесора с до 10 °C* в сравнение със стандартните термални пасти. Актуализирахме патентования ни процес за процесорите AMD, като добавихме допълнителна стъпка, за да защитим монтираните на повърхността компоненти в близост до процесора.

Image of Zephyrus G15 Liquid Metal

Подобрени вентилатори Arc Flow Fans™ завихрят повече въздух по-тихо

Дебелината на 84-те пера на нашите Arc Flow вентилатори варира от основата до върха с цел постигане на максимален въздушен поток, а аеродинамичният дизайн на капачката му свежда шума и турбулентността до минимум. Чрез технологията 0dB вентилаторите се изключват напълно, когато температурата на процесора и графичната карта спадне под 50 °C в режим Silent за истински тихо охлаждане при леки работни задачи

Image of Zephyrus G15 Arc Flow Fans

ОХЛАЖДАНЕ INTERNAL BLAST COOLING

Internal Blast Cooling използва прецизно изчислени отвори в помещението на вентилаторите, чрез които насочва въздушния поток към вътрешните компоненти. Ако направим сравнение с по-традиционните дизайни, този тип охлаждане намалява температурата на процесора и графичната карта с до 6 °C. По-ниската температура означава поддържане на по-голямо бързодействие по време на интензивните геймърски сесии.

Image of Zephyrus G15 Anti-Dust Tunnel

0,15 мм свръхтънки ребра

Топлинната енергия се разсейва чрез четири топлоотвеждащи радиатора в страничните част. Всеки от тях е обграден от ребра, тънки едва 0,15 мм, осигуряващи по-голяма гъстота, но по-малко въздушно съпротивление в сравнение със стандартните ребра. Налични са 244 радиаторни ребра с обща площ 97 632,9 мм2 и форма, специално създадена, за да може корпусът да отвежда въздушния поток в няколко посоки и да сведе до минимум интерференцията от дизайна на ErgoLift пантата.

Image of Zephyrus G15 ultra thin fins

До 6 термотръби за пълно разсейване на топлината

6 термотръби отвеждат топлината далеч не само от процесора, графичната карта и VRAM, но и от електроснабдяващата ги VRM мрежа. Понижаването на температурата на тези компоненти спомага за подобряването на стабилността и надеждността във времето.

Image of Zephyrus G15 heatpipes

Scenario Profiles осигурява подходящото охлаждане в подходящия момент

Scenario Profiles автоматично сменя работните режими, за да оптимизира производителността и акустиката според игрите и приложенията. Режимът Turbo използва най-високата скорост на вентилаторите и на бързодействието за максимална бързина. Режимът Performance регулира бързодействието и охлаждането, за да намали шума при игри. Режимът Silent е най-тих и подходящ за леки задачи и забавления. Можете да настроите Scenario Profiles плавно да превключва между режимите въз основа на предпочитанията ви или да използвате клавиша на клавиатурата и да променяте режимите ръчно.

Image of Zephyrus G15 Scenario Profiles

Keep your CPU cool with Liquid Metal

Liquid metal compound from Thermal Grizzly reduces CPU temperatures by up to 10°C* compared to standard thermal paste. We’ve updated our patented process for AMD CPUs, adding a special step to protect surface-mounted components on the processor package.

Image of Zephyrus G15 Liquid Metal
pause

ДИСПЛЕЙ

БОГАТИ ДЕТАЙЛИ ПРИ ГЕЙМИНГ СКОРОСТ

Играйте, творете и правете всичко друго на нашия дисплей с висока разделителна способност и честота на опресняване. Панелът до QHD 240 Hz осигуряван най-доброто и постига отличен баланс между скоростен екшън и богата и пъстра графика. Краткото време за GtG реакция от 3 ms свежда до минимум размазването и позволява прецизно следене на целта ви. Технологията за адаптивно синхронизиране подсигурява безпроблемен геймплей, елиминира визуалното накъсване и свежда до минимум насичането, за да можете да се потопите по-дълбоко в атмосферата на играта. Поддръжката на Dolby Vision гарантира, че дисплеят е със зашеметяващ контраст и е готов за най-новите HDR заглавия и съдържание.

Бърза
240Hz
честота на опресняване
Кристално ясна
QHD
разделителна способност
Ярки
100%
DCI-P3 цветове
Безпроблемна
Адаптивна синхронизация
технология
Pantone logo
Dolby vision logo
Clip of Zephyrus G15 with game title palying in a gaming room

Адаптивна синхронизация

Нищо не пречи на концентрацията в игра така както накъсването и засичането. Процесорите обработват кадрите с променлива честота, но дисплеите обикновено се обновяват със стабилно темпо, затова те често се разминават. Това разминаване води до засичане и артефакти, които ви вадят от действието и строя. Чрез адаптивната синхронизация честотата на обновяване на дисплея* се нагажда на кадровата честота на процесора, за да бъдат елиминирани визуалните накъсвания, да се сведе до минимум насичането и да се намали забавянето между действието и визуализацията. Пригответе се за геймплей, която не само изглежда, но и се усеща повече от реалистичен.

Висока разделителна способност

Виртуалните светове са по-завладяващи с QHD дисплеи. Над 3,5 милиона пиксела постигат дълбок реализъм, плавно преливане на цветовете и по-заоблени извивки. Забавленията ви са по-завладяващи с реалистични цветове и детайли – от игри до филми.

Comparison image of HD and QHD display

Широка цветна гама

Макар sRGB да е стандартът при повечето цифрови визуализации, представлява само 75% от спектъра на DCI-P3, използван при професионалното видеозаснемане. Дисплеите с пълно DCI-P3 покритие предлагат широка цветова гама и наситени нюанси, за да се наслаждавате на филми и други медийни продукти точно както е било предвидено от създателите им.

Image of DCI-P3 technology

Валидиран от Pantone

Бъдете уверени в цветовете си с дисплеите, валидирани от PANTONE®. Всеки дисплей от ниво IPS е фабрично калибриран, за да гарантира, че всеки цвят, който виждате, спазват стриктните и световно признати изисквания на Pantone® Color Validation. Превъзходната цветна прецизност дава възможност на художниците, дизайнерите и творците на съдържание да изпълняват сериозните си професионални проекти и да се маслаждават на по-богата графика в игрите на една и съща машина.

Image of Pantone Validated technology

Адаптивна синхронизация

Нищо не пречи на концентрацията в игра така както накъсването и засичането. Процесорите обработват кадрите с променлива честота, но дисплеите обикновено се обновяват със стабилно темпо, затова те често се разминават. Това разминаване води до засичане и артефакти, които ви вадят от действието и строя. Чрез адаптивната синхронизация честотата на обновяване на дисплея* се нагажда на кадровата честота на процесора, за да бъдат елиминирани визуалните накъсвания, да се сведе до минимум насичането и да се намали забавянето между действието и визуализацията. Пригответе се за геймплей, която не само изглежда, но и се усеща повече от реалистичен.

High resolution

Virtual worlds are more immersive with QHD displays. Over 3.5 million pixels enable deep realism, smooth color gradients, and rounder curves. Entertainment experiences are more engaging with lifelike colors and detail, from gaming to videos.

Comparison image of HD and QHD display
pause

ВИСОКОГОВОРИТЕЛЯ

ЗАВЛАДЯВАЩ СЪРАУНД ЗВУК

Звукът от шест високоговорителя, подсигурен от технологията Dolby Atmos, ви поставя в центъра на действието. Два малки високоговорителя, обърнати напред, бълват звука директно към вас за по-силен звук, а други два нискочестотни високоговорителя с технология за неутрализиране на вибрациите (force-canceling) под подложката за китки балансират акустиката и свеждат до минимум нежелания резонанс. Дайте мощ на партита и събития и се насладете на силен и динамичен звук.

 
6
високоговорителя
 
Два
нискочестотни високоговорителя
Dolby Atmos
Hi-Res Audio
Image of Zephyrus G15 lid

ИНТЕЛИГЕНТЕН УСИЛВАТЕЛ ЗА СЛУШАЛКИ

Възползвайте се от по-силен и завладяващ звук с вградения усилвател за слушалки. Този интелигентен звуков усилвател автоматично засича импеданса на свързаните слушалки и коригира настройките за постигане на превъзходно аудио. Високото съотношение сигнал/шум подобрява чистотата на звука и така геймърите ще могат да различават по-добре движенията на противниците от звуците на околната среда. При звук, който е 1,5 пъти по-ясен, дори най-леките стъпки се чуват лесно от далеч.

Image of smart headset amp technology

Нискочестотни високоговорители

Тези високоговорители възпроизвеждат ниските честоти – басът, който прави звука по-богат и динамичен. Ниските честоти произвеждат по-мощни и забележими вибрации. За да сведе резонанса до минимум при толкова малък корпус, нискочестотните високоговорители на Zephyrus G15 са разположени по двойки и по начин, който неутрализира вибрациите.

Image of force-cancelling woofers

Детайлен пространствен звук

Без значение дали използвате слушалки, или високоговорители, технологията Dolby Atmos ще ви помогне да се потопите в атмосферата с богати и многопластови виртуални съраунд саунд ефекти, които могат да бъдат допълнително оптимизирани с предварително настроените режими за филми и игри.

Image of Zephyrus G15 speaker positions

ИНТЕЛИГЕНТЕН УСИЛВАТЕЛ ЗА СЛУШАЛКИ

Възползвайте се от по-силен и завладяващ звук с вградения усилвател за слушалки. Този интелигентен звуков усилвател автоматично засича импеданса на свързаните слушалки и коригира настройките за постигане на превъзходно аудио. Високото съотношение сигнал/шум подобрява чистотата на звука и така геймърите ще могат да различават по-добре движенията на противниците от звуците на околната среда. При звук, който е 1,5 пъти по-ясен, дори най-леките стъпки се чуват лесно от далеч.

Image of smart headset amp technology

Нискочестотни високоговорители

Тези високоговорители възпроизвеждат ниските честоти – басът, който прави звука по-богат и динамичен. Ниските честоти произвеждат по-мощни и забележими вибрации. За да сведе резонанса до минимум при толкова малък корпус, нискочестотните високоговорители на Zephyrus G15 са разположени по двойки и по начин, който неутрализира вибрациите.

Image of force-cancelling woofers
pause

МИКРОФОН

КРИСТАЛНО ЯСНА КОМУНИКАЦИЯ

Подобрената технология за входящ звук ще направи стриймовете и гласовите ви чатове кристално ясни. Двупосочната технология с AI за премахване на шума изчиства ъпстрийм и даунстрийм звука, като изчиства нежелания шум, за да бъде комуникацията ви ясна. Системата от микрофони за триизмерно улавяне на звука може да бъде оптимизирана за конкретни случаи, като например запис на жива музика или провеждане на конферентен разговор.

 
3D
система от микрофони
 
3
входящи режима
Двупосочно
премахване на шума с AI
 

Cardioid Mode

Режим „Кардиоида“

Stereo Mode

Режим „Стерео“

Omnidirectional Mode

Режим „Многопосочност“

Cardioid Mode
Stereo Mode
Omnidirectional Mode

Настроени режими за микрофон

Трите режима на вградената система от микрофони ви дава повече контрол на входящите емисии. Режимът „Кардиоида“ улавя звука точно пред лаптопа и почти игнорира звука, идващ от задната страна, затова е много подходящ за стриймване и гейминг. Режимът „Стерео“ използва левия и десния канал, за да записва звук от по-голям обхват, и е подходящ за музика на живо или други ситуации. Режимът „Многопосочност“ равномерно улавя звук от всички посоки за по-ясни групови и конферентни разговори.

Image of 3D mic array

Премахване на шума с AI

Двупосочната технология с AI за премахване на шума работи с всякакви даунстрийм връзки, като това ви дава възможност да премахвате шума както при входящ звук на микрофона ви, така и от входящи емисии. Тя се изпълнява от процесора, което намалява натоварването на графичната карата и ѝ позволява да достигне по-висок брой кадри в секунда. Настройките за премахване на шума могат да се персонализират за всяка отделна програма, така можете да приложите филтър само за конкретни приложения, като например гласови чатове, без да влияете на звука на играта, която играете.

Image of AI-noise cancelation

Настроени режими за микрофон

Трите режима на вградената система от микрофони ви дава повече контрол на входящите емисии. Режимът „Кардиоида“ улавя звука точно пред лаптопа и почти игнорира звука, идващ от задната страна, затова е много подходящ за стриймване и гейминг. Режимът „Стерео“ използва левия и десния канал, за да записва звук от по-голям обхват, и е подходящ за музика на живо или други ситуации. Режимът „Многопосочност“ равномерно улавя звук от всички посоки за по-ясни групови и конферентни разговори.

Image of 3D mic array

Премахване на шума с AI

Двупосочната технология с AI за премахване на шума работи с всякакви даунстрийм връзки, като това ви дава възможност да премахвате шума както при входящ звук на микрофона ви, така и от входящи емисии. Тя се изпълнява от процесора, което намалява натоварването на графичната карата и ѝ позволява да достигне по-висок брой кадри в секунда. Настройките за премахване на шума могат да се персонализират за всяка отделна програма, така можете да приложите филтър само за конкретни приложения, като например гласови чатове, без да влияете на звука на играта, която играете.

Image of AI-noise cancelation
pause

ПРЕНОСИМОСТ

ВИНАГИ ГОТОВ ЗА ДЕЙСТВИЕ

Възползвайте се от мощ и преносимост, за да работите, където поискате. Вградената уеб камера позволява безпроблемно да се включвате към видео разговори и да отключвате машината си с Windows Hello. 90-ватовата батерия с голяма капацитет означава, че по-кратко време ще сте закачени за контакта и по-дълго време ще сте там, където искате. Поддръжката на зареждане чрез USB Type-C удължава още повече заряда в движение, тъй като можете да презареждате чрез преносима батерия и да останете активни. Вградената свръхбърза Wi-Fi 6E връзка намалява забавянето, където и да сте – препълнената аудитория в университета или претъпканото кафене.

* Технологията за бързо зареждане е тествана, докато устройството е изключено и със стандартния адаптер от комплекта. Времето за зареждане може да се различава с +/-10% поради толеранса на системата.

По-голяма
90Wh
батерия
Гъвкава
Type-C
зареждане
50% за 30 минути бързо зареждане* технология
бързо зареждане*
технология
Wi-Fi 6E certified
Image of Zephyrus G15 is working scenario

Усмихнете се за камерата

2022 Zephyrus G15 разполага с IR камера за видеоконференции и дава възможност машината да се отключва бързо и безопасно с Windows Hello. Комбинацията от 2DNR и 3DNR технологиите за обработка на изображения ви помага да се виждате по-ясно дори при ниски нива на светлина.

Image of laptop camera

Потопете се в преносима мощ

Спецификацията USB Power Delivery поддържа вторично зареждане от преносими външни батерии, така че не е нужно да водите битки за контакт, когато зарядът ви намалее. Когато дойде време да включите лаптопа в контакта и да го заредите напълно, поддръжката на бързо зареждане обръща посоката на електрически поток и позволява да използвате до 3 A, за да заредите набързо смартфони и други устройства. Ако не натоварвате процесора или дискретната графична карта с тежки задачи, можете да използвате по-малък адаптер до 100W, за да ви е по-леко, когато сте в движение.

* Външни батерии с USB и адаптер Type-C се продават отделно.

Image of laptop being charged by a power bank

Свързване с космическа скорост

Свръхбързата Wi-Fi 6E (802.11ax) гарантира надеждността на LAN скорост при игра, когато е налична съвместима връзка. Мрежовата връзка е по-бърза и по-ефективна, което е особено полезно в пренаселени пространства с висок трафик. Wi-Fi 6E може да се похвали и с подобрен механизъм Target Wake Time, който удължава живота на батерията, и с нов стандарт за сигурност WPA3, който подобрява безжичната защита.
Сдвоете Zephyrus G15 с ROG Wi-Fi 6E рутер, за да разкриете пълния потенциал на Wi-Fi 6E.

* Освен ако не е посочено друго, заявените скорости на Wi-Fi мрежата са въз основа на теоретична производителност. Действителната производителност може да се различава въз основа на реалните обстоятелства.

Image of Wi-Fi 6E

Усмихнете се за камерата

2022 Zephyrus G15 разполага с IR камера за видеоконференции и дава възможност машината да се отключва бързо и безопасно с Windows Hello. Комбинацията от 2DNR и 3DNR технологиите за обработка на изображения ви помага да се виждате по-ясно дори при ниски нива на светлина.

Image of laptop camera

Потопете се в преносима мощ

Спецификацията USB Power Delivery поддържа вторично зареждане от преносими външни батерии, така че не е нужно да водите битки за контакт, когато зарядът ви намалее. Когато дойде време да включите лаптопа в контакта и да го заредите напълно, поддръжката на бързо зареждане обръща посоката на електрически поток и позволява да използвате до 3 A, за да заредите набързо смартфони и други устройства. Ако не натоварвате процесора или дискретната графична карта с тежки задачи, можете да използвате по-малък адаптер до 100W, за да ви е по-леко, когато сте в движение.

* Външни батерии с USB и адаптер Type-C се продават отделно.

Image of laptop being charged by a power bank
pause

КЛАВИАТУРА

ДОКОСВАНЕ ДО ГЕЙМИНГ ГЕНИАЛНОСТ

Геймърите ще се чувстват удобно с клавиатурата, чийто дизайн е вдъхновен от настолните компютри, с обособени функции за интуитивно използване и специални бързи клавиши за сила на звука, заглушаване на микрофона и софтуера ROG Armoury Crate на удобно разстояние. Кликайте, колкото си искате, благодарение на технологията N-Key Rollover, която гарантира, че всяко натискане се отчита. Клавишите са издръжливи и могат да устоят на повече от 20 милиона натискания.

4
бързи клавиша
N-KEY
Rollover
1.7mm
потъване на клавиша
20 милиона
натискания на клавишите
Подсветка
на клавишите
Image of Zephyrus G15 keyboard

Удобно натискане

Технологията ROG Overstroke осигурява изключително бърза реакция при игра, като задейства отговора на машината по-рано по пътя на клавиша надолу при натискане, а това може значително да подобри точността ви. Ранното задействане означава по-бързо и по-лесно въвеждане, което може да подобри точността ви, а по-дълбоко потъване на клавиша от 1,7 мм прави писането по-комфортно.

Image of keystrokes

Геймърски бързи клавиши

Четири специализирани геймърски клавиша са разположени в горната част на клавиатурата за бърз достъп до контролите за сила на звука и микрофона, както и до Armoury Crate. Позиционирани са в горната лява част, за да ги достигате мигновено, без да е нужно да излизате от играта си или да местите дясната ръка от мишката. Лесно включвате микрофона, когато обсъждате стратегията си с отбора, и увеличавате звука на играта, за да чувате по-добре противниците, без да отмествате поглед от екрана.

Image of hot keay hghlighted

Удобно натискане

Технологията ROG Overstroke осигурява изключително бърза реакция при игра, като задейства отговора на машината по-рано по пътя на клавиша надолу при натискане, а това може значително да подобри точността ви. Ранното задействане означава по-бързо и по-лесно въвеждане, което може да подобри точността ви, а по-дълбоко потъване на клавиша от 1,7 мм прави писането по-комфортно.

Image of keystrokes

Геймърски бързи клавиши

Четири специализирани геймърски клавиша са разположени в горната част на клавиатурата за бърз достъп до контролите за сила на звука и микрофона, както и до Armoury Crate. Позиционирани са в горната лява част, за да ги достигате мигновено, без да е нужно да излизате от играта си или да местите дясната ръка от мишката. Лесно включвате микрофона, когато обсъждате стратегията си с отбора, и увеличавате звука на играта, за да чувате по-добре противниците, без да отмествате поглед от екрана.

Image of hot keay hghlighted
pause

I/O ПОРТОВЕ

ГЪВКАВА СВЪРЗАНОСТ

Голямото разнообразие от I/O портове ви помага да променяте сетъпа си в движение. Чрез USB-C порта и DisplayPort 1.4 можете да включите втори монитор и да правите повече едновременно. С HDMI 2.0b можете да се свържете към голям екран или проектор и да гледате филми в 4K UHD. Закачете мишка, геймпад, графичен таблет или каквато и да е друга периферия и играйте и творете където пожелаете. Разширете хранилището си в движение с бърз слот за microSD карти. Не ви трябва донгъл, когато имате вграден 3,5 мм жак за слушалки.

Image of Zephyrus G15 I/O ports from side view
Image of Zephyrus G15 I/O ports from side view
1 USB 3.2 Gen2
Type-A
2 MicroSD (UHS-II)
3 Kensington Lock
4 Power
5 HDMI 2.0b
6 RJ45
7 USB 3.2
Gen2
Type-A
8 USB3.2 Gen 2 Type-C with
DisplayPort™ 1.4 and
Power Delivery 3.0
9 3.5mm Audio Jack

СОФТУЕР

Armoury Crate

ROG Armoury Crate събира основните настройки на осветяването и системата на едно място за бърз и лесен достъп. Можете да задавате и персонализирате профили Scenario Profiles, които правят автоматични корекции, щом пуснете любимите си заглавия.

Armoury Crate

Android/iOS App

Pick up the free Armoury Crate mobile app for Android or iOS to easily access your settings without interrupting your game! Available now on both Google Play™ and the App Store.

User Interface of mobile App

XBOX Game Pass

Повече от 100 компютърни игри са включени към пакета с устройството. Теглете и играйте игри като Microsoft Flight Simulator, скорошни хитове като Minecraft Dungeons и Gears Tactics и популярни инди игри. Важат определени условия.

* Изисква се активация. Изисква се кредитна карта. След като приключи безплатния период и ако не прекратите услугата, ще бъдете таксуван(а) със стойността на абонамента по активната в момента тарифа. Каталогът с игри се променя с времето (xbox.com/gamepass). За потребители на Xbox Game Pass Ultimate важи конвертиране при определени условия. Ограничение: 1 на човек/профил.

User Interface of XBOX Game Pass

GameVisual

Софтуерът ROG GameVisual предлага шест експертно настроени графични режима, които целят да оптимизират зрителното ви преживяване при определени игрови жанрове. Например режимът за шутъри от първо лице (FPS) подобрява видимостта в затъмнена обстановка и прави разпознаването на дебнещи в тъмното противници по-лесно. Използвайте GameVisual, за да подобрите изживяването си във всяка игра от колекцията си.

User Interface of Gamevisual

Scenario Profiles

Автоматичното превключване между режимите Silent, Performance и Turbo е само малка част от Scenario Profiles. Можете да задавате специфични за всяко приложение предпочитания за ключови настройки на системата, като конфигурацията на осветлението, дали клавишът Windows или сензорният пад да са активни, както и кой профил в GameFirst VI и Sonic Studio III да се използва. Armoury Crate мигновено прилага най-подходящите корекции според текущата ви задача и можете да конфигурирате всеки профил така, както ви харесва.

User Interface of scenario profile

Приложение за Android/iOS

Вземете безплатното приложение Armoury Crate за Android и iOS за лесен достъп до настройките си, без да се налага да прекъсвате играта си! Налично в Google Play™ и App Store.

User Interface of mobile App

XBOX Game Pass

100+ PC games included with this device, download and play new games like Microsoft Flight Simulator- plus recent blockbusters like Minecraft Dungeons and Gears Tactics as well as critically-acclaimed indie games. Terms apply.

*Activation required. Credit card required. Unless you cancel, you will be charged the current subscription rate when your trial ends. Game catalog varies over time (xbox.com/gamepass). A conversion ratio applies for Xbox Game Pass Ultimate users. Limit: 1 per person/account.

User Interface of XBOX Game Pass
pause

* Продуктът на страницата е представен с най-високата конфигурация, поради което може да се различава от действителните налични спецификации. Моля, проверете раздела Спецификации за актуална информация за избрания продукт.

ASUS uses cookies and similar techoologies to perform essential online functions, analyze online activities, provide advertising services and other functions. For detailed information, please visit “Cookies and similar technologies”.

Accept Cookies